Upoznajte žensko tijelo / Pitate se kako da žena doživi vrhunac? Donosimo vodič koji će upaliti svaki put

Image
Foto: Thinkstock

Mnogi se muškarci, ali i žene pitaju kako da žena doživi vrhunac, a odgovor je jednostavniji nego što mislite

20.8.2018.
9:34
Thinkstock
VOYO logo

Seks bez da i partner i partnerica ne budu zadovoljeni nema smisla, a izostajanje njenog ili njegovog orgazma na kraju će rezultirati frustracijom. 

Seksualni odnosi sastavni su dio zdravog života, ali mnoge žene 'uskraćuju' si orgazam ili odustanu jer misle da ga ne mogu postići. Međutim, postoji jednostavna metoda kako da žena doživi vrhunac, a radi se o četiri ključne stvari. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Priprema 'duha i tijela'

Predigra je važan, a usudili bi se reći i najvažniji dio seksualnog odnosa. Njome se ne priprema samo tijelo na vođenje ljubavi, već i naš um. Predigra stvara atmosferu u kojoj i žene i muškarci 'jedva čekaju' vrhunac. 

Međutim, priprema se odnosi i na opuštanje u vezi generalno. Žurenje u seksualni odnos sigurno nije način kako da žena doživi vrhunac. Čim se ne osjećaju dovoljno opušteno, ženama misli bježe na njihove nesigurnosti, a nedostatak povezanosti s partnerom recept je za loše seksualno iskustvo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pexels
Image
Foto: Pexels

(FOTO: Pexels)

2. Potrebno je 'proširiti vidike' 

U seksu ne sudjeluju samo muška i ženska spolovila, već cijelo tijelo. Proširite vidike i razmislite o erogenim zonama koje bi mogle biti ključne za ženski orgazam. Erogene zone područja su ogromne osjetljivosti na muškom i ženskom tijelu, a kod žena su to vrat, uši, unutarnja strana bedara pa i nožni prsti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručnjaci za seks tvrde da je poželjno da žene mastrubiraju jer na taj način mogu upoznati što njima odgovara i na kojim im mjestima dodir najvše godine, a tako će olakšati i partneru. 

3. Iskoristite najosjetljiviji dio ženskog tijela

Manji postotak žena može doživjeti orgazam samo penetracijom, a najjednostavniji način kako da žena doživi vrhunac je stimulacijom klitorisa. U tom malenom području nalazi se oko 8000 završetaka živaca pa je pravi dodir ključan za vrhunac

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka je žena invidualna pa ne postoji unverzalno pravilo za stimulaciju, a klitoris može biti različitog oblika i veličine kod svake žene. Međutim, većina žena preferira nadraživanjem jezikom i kružnim pokretima. 

Image
Foto: Pexels
Image
Foto: Pexels

(FOTO: Pexels)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Eksperimentirajte s pozom

Seksualni odnosi mogu postati rutina, a to nemojte dopustiti jer će tako i muški i ženski vrhunac postati teško dostižan. Bitno je isprobavati nove stvari i eksperimentirati sa seksualnim pozama. 

Mnoge žene tvrde da postoje poze u kojima lakše dostižu vrhunac, a seks je ugodniji. U nekim pozama je lakše stimulirati žensku G točku, a to su: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • misionarski položaj s nogama u zraku
  • žena na muškarcu u sjedećem položaju
  • x poza s prekriženim nogama

Najvažnije je opustiti se i zapamtiti da seks nije zadatak ili misija. Uživajte u njemu, a eksperimentiranje je najbolji način kako da žena doživi vrhunac. 

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo