Play ponuda

NOVA PRAVILA: / Biste li se radije zakleli na vjernost dok vas smrt ne rastavi ili potpisali ugovor?

Image
Foto: Giphy

Danas u svijetu u prosjeku više od trećine brakova završava razvodom.

6.12.2016.
18:58
Giphy
Play ponuda

Izgleda kako je ostajanje u braku do kraja života nerealno pa upravo zbog toga stručnjaci savjetuju parovima da se umjesto za brak odlučuju za desetogodišnji ugovor o vezi, piše Independent.

Parovi koji se odluče za desetogodišnji, umjesto na cjeloživotni bračni ugovor, bolje dogovaraju podjelu poslova, osobito financija, te ponovno razmatraju svoju budućnost nakon isteka ugovora.

10-ta godina je prijelomna

Ovakvi ugovori bi, prema mišljenju stručnjaka, spriječili nezgodne brakorazvodne parnice kojih najviše ima upravo nakon desete godišnjice braka.

Desetogodišnji ugovor o vezi bio bi najbolje rješenje za parove koji ignoriraju statistiku i prepuštaju stvari slučaju. Mnogi parovi u stvari, kako kažu bračni savjetnici, ne vjeruju da u njihovom slučaju može doći do razvoda braka, niti uzmu vremena kako bi razmislili i pokušali riješiti problem kada već do njega dođe.

Image
DJELUJE BEZAZLENO: /

Jedna jedina stvar koja uništava svaku vezu i brak, a nije preljub

Image
DJELUJE BEZAZLENO: /

Jedna jedina stvar koja uništava svaku vezu i brak, a nije preljub

Većina parova ostaje u braku zbog djece, zbog drugih ljudi, ili jednostavno završe kao najveći neprijatelji tijekom brakorazvodne parnice, s obzirom na to da ne uspiju ispuniti obećanje o zajedničkom životu "dok ih smrt ne rastavi".

Play ponuda
Play ponuda