Play ponuda

Zbog ovoga niste u stanju zadržati muškarca

shimmer fallback

Sviđa vam se muškarac i dobili ste priliku izaći s njim jer ste i vi njemu privlačni.

22.7.2013.
8:03
Play ponuda

Nadimci

Nazivajući ga bebicom, dušicom, šećerom... muškarca može dovesti do toga da se osjeća kao da vam je kućni ljubimac. Vama je to možda slatko, ali njemu će biti neugodno. Želite li mu se obratiti na neki bliskiji način probajte varijacije na temu njegovog imena ili nadimka kojim ga zovu prijatelji. On će se tako osjećati sigurnijim.

Ogovaranje

Svatko od nas barem malo trača. No, nitko ne voli biti s brbljavicom. Ako s možebitnim budućim partnerom podijelite sve sočne informacije koje znate, on će pomisliti kako ćete isto tako i o njemu pričati drugima. Neće imati povjerenja u vas što znači da bi 'igra' mogla završiti i prije nego li je započela.

Ne dosađujte telefonom

Budete li mu neprestano slali SMS-ove i nazivali ga, to je jako dobar način da mu ubrzo dosadite. Tim više što mnogi muškarci ne vole razgovarati telefonom. Osim toga, ne želite već u startu ostaviti dojam kao da vam je nužno i neprestano potreban. Budete li to radili moguće je da kad ne bude uz vas makne i telefon od sebe.

Loš stav

Možda dobijete koji bod na tome što ste hladni i cinični, ali pretjerate li, tip bi mogao zaključiti da jednostavno niste zabavni.

Psovanje

Gotovo svakome se katkada omakne pokoja psovka ili prosta riječ. Međutim, ukoliko previše psujete i to vam je uobičajen rječnik, mogući partner će to smatrati neprivlačnim i odbojnim.

Koketiranje s drugima

Muškarci ne vole žene koje šarmiraju svakog muškarca koji im se nađe u blizini. Baš poput žena i muškarci se žele osjećati posebnima kada su u blizini osobe koja im se sviđa. Osim toga, mogao bi pomisliti i da ste promiskuitetni.

Poželjan, a ne potreban

Veze ponekad mogu biti kao posao. Ako osjeća da baš mora biti s vama to mu se neće svidjeti. On se želi osjećati željenim, a ne potrebnim.

Loša higijena

Želite li ga privući higijena je među prvim stvarima do koje morate držati. Trebate biti njegovani što uključuje redovito tuširanje, umivanje, depilaciju...

Glumite neosvojivu

Samopouzdanje i držanje do sebe je u redu i prihvatljivo, ali većina muškaraca mrzi igrice. Sviđa li vam se muškarac dajte mu to suptilno do znanja. Pustite li ga da se previše znoji i trudi mogao bi ubrzo izgubiti interes.

Previše šminke

Ne morate na spoj otići bez imalo šminke. Ali ne pretjerujte jer muškarca to može odbiti. Napravite li 'masku' na licu tako da se našminkate do neprepoznatljivosti, on može steći dojam kao da je na spoju s nekim drugim.

Ne glumite princezu

Dečki se vole povremeno osjećati kao prinčevi na bijelom konju. No, ipak je ovo 21. stoljeće stoga muškarci vole kada su žene sposobne se izboriti i učiniti nešto same za sebe. S vremenom bi se mogao osjećati kao da vam je sluga, a ne partner.

Smijte se

Osim što će osmijeh vama dati na ljepoti, šarmu i samopouzdanju bit ćete privlačniji i partneru. Muškarci žele patnericu koja je vesela i nasmijana.

Play ponuda
Play ponuda