SVAKI PUT JOJ JE OPROSTIO / Muškarac izbezumljen nakon otkrića: 'Moja žena je serijska varalica i uzima pilule za novog ljubavnika'

Image
Izvor: Shutterstock

Prevareni muškarac je otkrio da njegova supruga ima ozbiljnog ljubavnika jer je pronašao praznu kontracepcijsku kutiju, iako je on napravio vazektomiju

24.2.2023.
21:34
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

38-godišnjak je nakon strašnog saznanja da ga supruga vara i da uzima pilule s novim ljubavnikom, odlučio obratiti se psihijatrici za savjet.

Tako joj je napisao: "Moja žena je imala nekoliko veza za jednu noć tijekom našeg braka, ali njezina posljednja seksualna indiskrecija stvarno me potresla. Otkrio sam da je počela uzimati kontracepcijske pilule, a ja sam imao vazektomiju. Imam 38 godina, a supruga 35. Zajedno smo devet godina i imamo sina koji ima šest godina."

Preljubi supruge

"Bilo nam je teško kad smo se vjenčali. Puno smo se svađali nakon što je priznala da se ljubi s nasumičnim muškarcima i da ima veze za jednu noć u večernjim izlascima. Imala je grozno djetinjstvo bez ikakve ljubavi i shvatio sam da je stalno tražila ljubav zbog svog odgoja. Molila je za oproštenje i odlučio sam da pokušamo još jednom jer je pomisao da je izgubim bila preteška. To je bilo prije četiri godine i stvarno sam mislio da smo postali bliži i jači od tog strašnog vremena. Ali dio mene brinuo se da će ponovno doći u iskušenje i u posljednjih nekoliko mjeseci počeo sam osjećati da stvari nisu u redu", rekao je muškarac.

Image
NOVA GENERACIJA /

Žene masovno traže imućne muškarce: 'Ponosne smo sponzoruše, ništa ne plaćamo, znamo kako zavesti bogataše'

Image
NOVA GENERACIJA /

Žene masovno traže imućne muškarce: 'Ponosne smo sponzoruše, ništa ne plaćamo, znamo kako zavesti bogataše'

Zatim je dodao: "Počela se ponašati distancirano i neljubazno. Iako sam imao osjećaj da se bavi svojim starim trikovima, nisam se želio suočiti s tom mogućnošću. Mogao bih oprostiti besmislenu vezu, ali ovo je više od toga, otkrio sam prazno pakiranje kontracepcijskih pilula u kanti i napola iskorišteno pakiranje u toaletnoj torbici. Razdire me saznanje da ona postaje ozbiljna s nekim drugim."

shimmer fallback
shimmer fallback

Savjet psihijatrice

Na njegovu ispovijest odgovorila mu je psihijatrica: "Žao mi je. Očito ste se jako trudili zadržati vaš odnos duže vrijeme, ali sada morate priznati da je kraj. Dok mnogi odnosi mogu nadvladati afere, kako bi preživjeli i napredovali, potrebno je međusobno poštovanje. Zaslužuješ puno bolje od ovoga. Uspješan brak izgrađen je na međusobnom povjerenju."

"Odvojite dan po dan za sada i oslonite se na prijatelje i obitelj. Morate reći svojoj ženi što ste otkrili i pitati je zašto je opet zastranila. Ako ste voljni pokušati ponovno, jasno dajte do znanja da je ovo posljednji put i ozbiljno to učinite, inače se suočavate s nesretnom budućnošću. Razgovarajte s nekim tko ima suosjećanja prema vama kako biste utvrdili koji je najbolji put za vas kao par", savjetovala mu je psihijatrica, piše The Sun.

shimmer fallback
shimmer fallback
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču