ljubavni horoskop / Kakvi ste kad se zaljubite: Strijelci su strastveni, a Vaga je potpuno izvan ravnoteže

Image
Foto: Pexels

Provjerite slaže li se horoskopski znak s vašim karakterom? Kakvi ste kad volite? Kliknite na SLJEDEĆA i otkrijte jeste li promišljeni, strastveni ili potpuno izvan sebe

14.3.2019.
13:25
Pexels
VOYO logo

Ovan

Ovan se ne boji biti pustolovan i hrabar, vi ste osoba od velikih gesta. Čak i ako ne poznajete dugo osobu u koju ste zaljubljeni, nećete čekati da učini prvi korak. Vi ste nazasitni kada se radi o ljubavi i brižni, ali i vrlo intenzivan ljubavnik. Osjećate da u vama gori gomila ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bik

Bikovi su jaki i mogu napraviti što god je potrebno kako bi završili zadatak. Svoju ljubav sebično čuvate i nećete ju lako dati, mora se "zaraditi". Jako osjećate ljubav, ali vaši osjećaji su duboko zakopani u vama.

Blizanci

Blizanci su svestrani i društveni, oslanjaju se na ono što im se događa u glavi, a ne što osjećaju. Kada ste zaljubljeni, sve je pomiješano i ne znate što očekivati. Uživate u iznenađenju i uzbuđenju, a ljubav vas drži izvan ravnoteže. Barem vam nikad nije dosadno.

Rak

Rakovi osjećaju duboku ljubav prema obitelji i domu te istinski poštuju svoje prijatelje i obitelj. Vode vas emocije gotovo kroz sve u životu, kada nađete ljubav uživate u njezinoj toplini. Ljubav je za vas kao topla dekica u zimskoj hladnoj noći.

Lav

Lav voli biti u središtu pozornosti, ali kad je zaljubljen postaje opsjednut osobom koju voli. Neprestano razmišlja o njoj, čak i kad su zajedno.

Djevica

Djevice vole razmišljati i mogu biti kritične prema sebi i osobama koje vole. Imate osjećaj leptirića u trbuhu čim vidite osobu koju volite, ali umjesto da ju odmah grlite i ljubite, veća je vjerojatnost da ćete reći sarkastičan komentar ili samo dodirnuti ruku. Bojite se da ćete ako se prepustiti ljubavi izgubiti vrijeme. 

Vaga

Vaga cijeni ljepotu, umjetnost i sklad. Želi da svi budu sretni i dobro se zabave. Neprestano izražavate svoju ljubav promišljenim gestama ili malim ljubaznim dodirima, ali osjećate se kao da ste nesretni, kao da je vaša srce zasebna cjelina. 

Škorpion

Škorpioni vole imati velik i uzbudljiv život, a neustrašivo vole. Ljubav i sve emocije doživljava vrlo duboko i skon je posesivnosti u odnosu.

Strijelci

Strijelci su sjajni i optimistični. Uvijek su strastveni, pa dok su u ljubavi osjećaju da se strast umnožava. Najsretniji su kad zadovolje objekt svoje ljubavi. 

Jarac

Jarac može biti strog i previše odgovoran. Kada voli čini mu se da mora raditi na svim aspektima odnosa. Voli s namjerom da veza traje zauvijek i učinit će sve što je njegovoj moći da tako bude. 

Vodenjak

Vodenjaci žele spasiti svijet i ponekad se toliko užive u svoje humanitarne ciljeve da zaborave na svoje srce. Ljubav ih obično "pogodi" kad je ne traže. 

Kada ste zaljubljeni osjećate vrtoglavicu i leptiriće u želucu. Sve je svježe i lijepo, kao da vas svoje učite novi ples.

Ribe

Ribe su osjećajne i uvijek misle na druge. Kada ste zaljubljeni, vi ste odani osobi koju volite. Osjećate da sanjate i kao da vas je nešto pogodilo. 

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo