muškarci, pozor / Kako žene najbrže svrše: Smjernice koje će vašu damu dovesti do vrhunca

Image
Foto: Thinkstock

Mnogo muškaraca ne zna kako u potpunosti zadovoljiti ženu ili se dugo vremena 'muči' kako bi je doveli do vrhunca. Donosimo vam nekoliko smjernica kako žene najbrže svrše

28.8.2018.
15:50
Thinkstock
VOYO logo

Kada je riječ o orgazmima za vrijeme seksa, najčešće dolazimo do zaključka kako ženama treba dulje vremena da ga dožive, dok je muškarcima najčešće potrebno svega nekoliko minuta. No, mnogo žena ostaje "uskraćeno" zbog nedovoljno truda sa suprotne strane, stoga saznajte u nastavku kako žene najbrže svrše

Image
Foto: Thinkstock
Image
Foto: Thinkstock

(FOTO: Thinkstock) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Važnost ženskog uma 

Prva važna stvar je ženski um koji igra ogromnu ulogu kada je riječ o orgazmu. Slanje "zločestih" poruka tijekom dana o stvarima koje joj želite raditi kada se vidite ili "dirty talk" za vrijeme predigre i seksa pomažu da se žena više opusti i preda što, naravno, vodi do bržeg orgazma. 

2. Ne zaboravite najosjetljiviji dio ženskog tijela 

Mnogo žena ne uspijeva svršiti samo uz penetraciju, stoga je važan dio stimulacija klitorisa koji je najosjetljiviji dio ženskog tijela. U tom se malenom području nalazi oko 8000 završetaka živaca pa ga nemojte izostaviti za vrijeme odnosa. Jezik je savršen "alat" za dobru stimulaciju, no najvažnija je samo upornost - žena mora osjetiti da nećete prestati dok ne doživi vrhunac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Odaberite savršenu pozu 

Još jedna smjernica u vodiču kako žene najbrže svrše je odabir savršene poze. Dakle, klitoris je ključan za ženski orgazam, stoga je važno izabrati položaj u kojem ćete moći stimulirati i njega. Jedna od najboljih takvih poza je misionarska u kojoj vi ležite na njoj, ali i sa zdjelicom stimulirate klitoris trljanjem o nju, dok ona drži noge na vašim ramenima. 

4. Nemojte izostaviti ženske erogene zone 

Za kraj, nemojte zaboraviti na njene druge erogene zone. Lagano udaranje po stražnjici, grickanje uha, ljubljenje vrata, sve su to sitnice koje će dame brže dovesti do vrhunca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Thinkstock
Image
Foto: Thinkstock

(FOTO: Thinkstock) 

Muškarci, nadamo se da će vam ove smjernice pomoći i da sada znate kako žene najbrže svrše. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još: 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo