KAKAV FREND, TAKVA BRIGA: / Ovo su problemi muškaraca s velikim penisima

20.11.2015.
15:00
Thinsktock

Veličina prosječnog opuštenog penisa iznosi desetak centimetara, dok je prosjek u erekciji između 11 i 16 centimetara. Ako je penis u erekciji veći od 20 centimetara, njegov vlasnik spada u dva posto svjetske populacije. Ovo su iskustva nekih od tih muškaraca, piše Men's Health.

Vole ga samo zbog penisa

Jordan ima penis od 28 centimetara i kaže kako mu većina muškaraca zavidi na tome. Velik penis daje muškarcu status seksualnog alfa-mužjaka, ali Jordan kaže da nitko ne razmišlja o tome koliko se malo penis zapravo koristi za seks te koliko njegova pretjerana veličina može loše utjecati na svakodnevni život.

Jordan kao primjer navodi vožnju bicikla koja se za njega pretvara u noćnu moru. Kaže kako nikad ne zna kako sjediti na sjedalu bicikla jer mu penis smeta i kako god se namjesti nekako uvijek sjedne na njega. Problem mu je i seks jer često mora stati zbog boli partnerice. Jordan priznaje kako je nedavno zaključio da je najbolje kada prva tri mjeseca veze nema odnos s djevojkom kako bi bio siguran da nisu s njim samo zbog veličine penisa. Kaže kako se ponekad u prošlosti osjećao iskorišteno radi prevelikog penisa koji je privlačio djevojke.

Veći 'alat', veće samopuzdanje

Todd koji ima penis od 25 centimetara kao najveći problem navodi kondome jer su mu svi premali. Problem mu je i oralni seks jer malo žena ima dovoljno velika usta za to. Oralni seks najčešće završi ozljedama od zuba. Ipak, veliki penis ima i prednosti pa Todd priznaje kako mu samopouzdanje jako naraste kada vidi izraz djevojke pred kojom se skine.

Može li penis biti prevelik?

Rodnica je vrlo prilagodljiva elastična mišićna cijev, čija prosječna duljina iznosi od osam do 12 centimetara, što ovisi o dobi , hormonskom statusu, trudnoćama i načinu poroda.

"Stijenke rodnice zatvaraju virtualnu šupljinu. Zbog elasticiteta mišića i pod utjecajem hormona (estrogena, progesterona) rodnica je iznimno prilagodljiva kako na samo muško spolovilo (bez obzira na njegovu veličinu) tako i tijekom poroda. U iznimnim stanjima primjerice zbog anatomskih razvojnih poremećaja, rodnica može biti iznimno kratka te je izrazito neprilagodljiva za uredne spolne odnose", kaže dr. Ulla Marton.

Men's Health/Magazin.hr

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali