SVE ZA ŽENU, PA I MUŠKOST 'NA PANJ' / S grdosijom od 25 cm nije mogao zadovoljiti suprugu: Njoj je seks bio bolan pa je on - skratio penis!

Image
Foto: Shutterstock

'Ne biste nikad rekli da sam bio na operaciji. Možda tek kada biste se zagledali', izjavio je otac troje djece u emisiji

30.9.2021.
17:51
Shutterstock
Play logo

Australac je smanjio svoj penis kako bi mu supruga, s kojom je u braku 21 godinu, bila sretnija u krevetu, prenosi Daily Mail. Dan iz Sydneya otkrio je to u radijskoj emisiji, dodavši kako je žrtvovao dio svoje muškosti kako bi održao iskru u bračnom krevetu.

"Malo sam skratio svoj penis. Supruga se žalila da je predug, prevelik. Skinuo sam 3,81 centimetra", priznao je otac troje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelj Kyle pitao ga je kako mu muškost izgleda nakon zahvata. "Ne biste nikad rekli da sam bio na operaciji. Možda tek kada biste se zagledali", objasnio je Dan i dodao kako mu je penis nekoć bio dugačak 25 centimetara.

Aktivan seksualni život

U nastavku emisije Australac je otkrio da se prije zahvata sa suprugom seksao tri do četiri puta tjedno, no sada to čine jednom tjedno.

Play logo

"Obično to radimo srijedom, sredinom tjedna. Preuzmem kontrolu i odvedem je u spavaću sobu. Prije je ona više inicirala, no sada ne toliko. Prije osam mjeseci seksali smo se tri do četiri puta tjedno. Došao bih doma s posla i razderali bismo odjeću jedno drugome", izjavio je Dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditeljski dvojac čestitao mu je na aktivnom seksualnom životu nakon više od dva desetljeća braka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo