ETO, ZNALI SMO: / Ženama je ponekad veličina ipak prilično važna

Ispostavilo se da je ipak istina ono što svi mislimo, ali nitko ne želi priznati. Bar ne naglas.

7.12.2016.
8:18
giphy.com
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Žene više vole – veće penise, bar kad je riječ o seksu za jednu noć ili vezicama za koje, bar u početku, nismo sigurni hoće li prerasti u nešto više, piše Guardian.

U studiji koja je u užem izboru za najbizarniju u povijsti znanstvenih studija, sudjelovalo je 75 žena kojima su znanstvenici izložili 33 primjerka 3D modela penisa u erekciji, plave boje, da na rezultate ne bi utjecali rasni faktori, i od ispitanica se očekivalo da izaberu svoje "favorite".

Modeli su bili bez mirisa i, jasno, različitih dimenzija.

Istraživanje koje je provedeno u suradnji Sveučilišta Kalifornije i Sveučilišta Novog Meksika, prvo je u kojem su preferencije žena testirane na 3D modelima, a ne pomoću dvodimenzionalnih fotografija.

Od ispitanica se očekivalo da dobro prouče ponuđene modele, a zatim su se trebale izjasniti koja bi bila idealna veličina penisa muškarca s kojim bi bile u dužoj vezi, a kojom bi se trebao dičiti muškarac koji bi bio partner za neobaveznu kombinaciju.

Ispostavilo se da se očekivanja razlikuju. Kad je riječ o stalnom partneru, poželjne dimenzije su 16 centimetara dužine i 12,2 u opsegu, ali kad su u pitanju jednokratne avanture, očekivanja i apetiti (očigledno) malčice rastu: 16,5 cemtimetara dužine i 12,7 u opsegu.

Ako je vjerovati znasntvenom tumačenju rezultata, riječ je o tome da žene partnere za ozbiljne veze biraju prije svega na temelju inteligencije, dok fizički izgled nije primaran, a uporište za ovakvo objašnjenje je u činjenici da je veličina penisa u vezi s razinom testosterona, koji ujedno utječe i na to koliko će muškarac biti privlačan suprotnom spolu.

Nezgodno je samo to što se ženski snovi ne podudaraju baš s "ponudom", odnosno realnošću, jer statistika kaže da je penis prosječnog muškarca u erekciji dug 13,2 i opsega 11,6 centimetara.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali