Play ponuda

EKSPERT, KOŠČATA, MESNATA... 8 / tipova vagina i što frajeri misle o njima

Image
Foto: Flickr

Novinari portala Yourtango proveli su anketu među nekoliko dvadesetogodišnjaka i prikupili podatke s raznih foruma i blogova 'iz muškog kuta'.

4.10.2015.
11:20
Flickr
Play ponuda

Koščata

Izgled: Najvjerojatnije je riječ o sitnijoj i mršavoj djevojci, pa joj je i vagina zbog toga uža i koščatija. Zadovoljstvo: zagarantirano.

Muško mišljenje: Ako je uska, stimulacija je vrhunska, pa seks najčešće bude fantastičan. Problem je samo što može biti nezgodno kada se osetljiv dio muškog tijela trlja o koščate dijelove ženskog tijela.

Mesnata

Izgled: Intimne usne su punije i djeluju izazovno. Zadovoljstvo: zagarantirano.

Muško mišljenje: Obožavaju ih. Nježne su i mekane, kao stvorene za penetraciju. Muškarci imaju poriv da ih ljube.

Obrijana

Izgled: Najbolje bi je opisala uzrečica 'čist račun, duga ljubav'. Zadovoljstvo: zagarantirano.

Muško mišljenje: Briga o izgledu i higijeni intimne zone ih definitivno uzbuđuje. Ponekad im zasmetaju urasle dlačice, ali to definitivno neće pokvariti užitak.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ekspert

Izgled: Radi se o iskusnoj vagini koja nije stidljiva te se slobodno i široko otvara (tako bar misle muškarci, a istina je da se svaka vagina otvara onoliko koliko je uzbudite). Zadovoljstvo: zagarantirano.

Muško mišljenje: Iako se pretvaraju da im godi 'lagani ulaz', u stvari strahuju kako njihova 'oprema' možda ne zadovoljava željene standarde veličine. To im često poljulja ego, pa bi bilo dobro da im partnerica uputi kompliment kako bi se ohrabrili.

Ukrašena

Izgled: Ima više kože nego što je uobičajeno. Zadovoljstvo: zagarantirano.

Muško mišljenje: Česta je predrasuda kako je riječ o starim i 'potrošenim' vaginama, što uopšte ne mora biti istina. Ponekad je u pitanju veliki gubitak kilograma. Realno, malo više kože nikome nije upropastilo seks.

Retro

Izgled: Žene s takvim vaginama su ljubiteljice udobnosti i opuštenosti, a to je vidljivo i na njihom intimnom području. Brijanje ili depiliranje naprosto nije njihov stil. Zadovoljstvo: zagarantirano.

Muško mišljenje: Većina muškaraca uopće nema problema sa 'žbunom', iako žene većinom tako misle. Muškarci koji su protiv ovakvog stila održavanja, kažu da je ponekad teško u 'džungli pronaći otok zadovoljstva'.

shimmer fallback
shimmer fallback

Zategnuta

Izgled: Ponosne vlasnice ovakve vagine imaju zategnuto i tijelo, zbog čega im je i vagina zategnuta.

Muško mišljenje: Muškarci su puni riječi hvale. Stimulacija je odlična i daje im samopouzdanje najviše zbog toga što su uspjeli zavesti super komada, a i zbog 'uskog ulaza' manje se opterećuju veličinom svoje alatke

Party-manijak

Izgled: Klitoris izviruje i vidljiv je te mami na kojekakve igrarije.

Muško mišljenje: To im je, jednostavno, kao omiljena igračka. Mišljenja su da žene s ovakvom vaginom intenzivnije doživljavaju orgazam i to ih dodatno uzbuđuje.

Dakle, djevojke, kako god da izgledate 'tamo dolje', ako vas partner voli i želi, neće joj naći manu. Posebno ako i vi u tome uživate bez zadrške.

YourTango/Magazin.hr

Play ponuda
Play ponuda