NIKAKAV MUŽ I OTAC / Dok joj je majka umirala od karcinoma, otac ju je varao s njezinom prijateljicom: 'Nikad mu neću oprostiti ono što je napravio poslije sahrane'

Image
Foto: Shutterstock

Svatko se na neki način nosi s boli, ali jedan muškarac je odlučio varati svoju ženu na samrti i ostaviti svoju obitelj u najgorem trenutku

3.2.2023.
21:31
Shutterstock
VOYO logo

27-godišnja djevojka je prolazila teške situacije s obitelji, majka joj je umirala od karcinoma, a otac nije bio uz njih, nije ga mogla dobiti čak ni kad je majka umrla.

Na kraju je zbog stravičnog saznanja odlučila obratiti se psihijatrici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varao majku s njezinom najboljom prijateljicom

"Dok mi je mama umirala od raka u bolnici, neposredno prije Božića, moj tata je imao aferu s jednom od njezinih prijateljica. Bijesna sam na njega i to me sprječava da tugujem za mamom", rekla je jedna djevojka te nastavila: "Imam 27 godina, a moj tata 52. Majka je preminula s 53 godine nakon duge borbe s rakom dojke. Tata se nikada nije znao nositi s bolešću, nije znao što reći ni što učiniti."

Djevojka misli da je njegova afera započela godinu dana prije majčine smrti, kad joj se vratio rak. "Uvijek je izlazio s posla u čudno vrijeme ili gasio laptop ako bih ušla u sobu. Kada sam postala sumnjičava, uzela sam njegov mobitel i pronašla poruke između njega i jedne od maminih najboljih prijateljica. Neke od njih bile su seksualne, a u drugima su se dogovarali kad će se vidjeti. Nisam mu se suprotstavila, niti sam išta rekla mami jer sam znala da bi joj to slomilo srce. Nadala sam se da će tata sam shvatiti šta radi, ali on je odlučio da nastavi spavati s tom ženom do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Shutterstock

Nije bio uz majku na samrti

"Jedne noći, moju majku su odveli u bolnicu, a ja satima nisam mogla doći u kontakt sa svojim ocem. Dva tjedna nakon njene sahrane, rekao mi je da će se naći sa starom prijateljicom na piću. Pitala ga kako se zove, bila je to žena s kojom ima aferu. Tvrdio je da mu ona pomaže da preboli naš gubitak. Želim reći svom tati kako je užasna osoba. Ponekad mi čak dođe da ga udarim. Jako mi nedostaje mama i moram tugovati za njom, ali kako mogu kad on ne poštuje sjećanje na nju", nastavila je djevojka svoju tešku priču i tražila savjet psihijatrice.

Image
'MUŠKARCI SE DANAS BOJE ŽENA' /

Poznati srpski urolog o krizi muškosti: 'U ovoj dobi testosteron najbrže opada, a rješenje je samo jedno!'

Image
'MUŠKARCI SE DANAS BOJE ŽENA' /

Poznati srpski urolog o krizi muškosti: 'U ovoj dobi testosteron najbrže opada, a rješenje je samo jedno!'

Psihijatrica joj je dala savjet: "Vaša ljutnja na tatu je prirodna. Nije bio uz vašu mamu na način na koji je trebao biti tijekom njenih posljednjih dana, a sada, nije tu ni za vas. Nažalost, nisu svi dovoljno snažni da se mogu nositi s bolešću i smrću. Naravno, to nije opravdanje, ali ponašanje vašeg oca je razumljivo. Tražio je utjehu kod druge žene jer se nije mogao nositi s gubitkom svoje. Možda je vaša mama čak i znala za njegovu aferu. Raspravite to s njim. Razgovor s nekim drugim o svojim osjećajima, uključujući i o očevoj aferi, također će pomoći", piše The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Shutterstock
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo