TRIO ZABEZEKNUO REGIJU / Bosanka Aida udala se na Kosovo, a muž joj doveo drugu u kuću: 'Sada svi živimo zajedno. Ljudi se čude, ali...'

Image
Foto: shutterstock

Aidin suprug ima djecu i s drugom ženom, a njegova najmlađa kći s drugom ženom nosi Bosankino ime

12.5.2023.
13:00
shutterstock
VOYO logo

Bosanka Aida udala se za sadašnjeg supruga prije 37 godina, a onda je on u kuću doveo drugu ženu, piše Mondo.rs.

Aida je na Kosovo je došla prije 37 godina i udala se iz ljubavi, a nakon 17 godina braka njen je suprug u istu kuću doveo drugu ženu. Nije, kaže ona, ni prva ni posljednja. Njima je to sasvim normalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JE LI TO VAŠ PARTNER? /

Odvjetnica otkrila koji muškarci nisu poželjni za brak: 'Osjećaju se kao bogovi u svojoj profesiji'

Image
JE LI TO VAŠ PARTNER? /

Odvjetnica otkrila koji muškarci nisu poželjni za brak: 'Osjećaju se kao bogovi u svojoj profesiji'

Suprug joj je omogućio dobar život, odlično je prihvaćena i suprugova obitelj je dala garanciju za nju i njeno uzdržavanje ako muž kojim slučajem odluči da ne održi riječ. Do toga nije došlo već 15 godina…

Aidin suprug ima djecu i s drugom ženom, a njegova najmlađa kći s drugom ženom nosi Bosankino ime - Aida, koja je, ujedno, njegova prva supruga. Kaže da muž ugađa objema, da se nijedna ne bi naljutila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi žive zajedno

Aida je majka dvije kćeri i kaže da je lijep život imala tijekom svih godina, otkad se udala, a tada je imala samo 22 godine. Kaže da je daleko od rodne Bosne, ali to je sudbina.

Dodaje i da joj bilo teško naučiti "njihove običaje i jezik", ali da je tako i htjela i morala kad već tamo živi. Njen suprug, kaže Aida, s drugom suprugom ima dva sina od 14 i osam godina i četverogodišnju kćer koja je dobila ime po njoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Shutterstock

Bosanka tvrdi da se s drugom suprugom svoga muža lijepo slaže, da svi žive zajedno, te da njih dvije sve rade zajedno, i tako već 15 godina. Opisala je i kako je to bilo kad je njen muž nju pitao da dovede i drugu ženu, ona je rekla "Pa ako si gospodin, dovedi".

Tome se u Bosni svi čude

To je značilo kako se on treba ponašati prema objema. Međutim, pošto je ona starija prvo sve njoj kupi, pa onda i mlađoj ženi. Nema svađa, nema problema, a sve im kupuje podjednako. Ugađa i jednoj i drugoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aida je rekla da je sreća što u tom trenutku nije imala nikoga od bliske obitelji jer se tome svi u Bosni čude, a tamo nije dolazila 14, 15 godina. Udala se na Kosovo jer joj se tu udala rođakinja i ponudila joj da se uda za njenog djevera. Tako su postale i rođakinje, sestre i šogorice jer su se udale za dvojicu braće.

Aida kaže da živi na pola puta između Prištine i Prizrena, te da joj suprug ne brani da izađe ni da se uredi, jer, kaže, ne nosi njihove dimije od 12 metara, niti je to muž od nje tražio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje i da je narod u Bosni veseliji, da se smiju i razgovaraju, dok se na Kosovu više šuti. Ispričala je i da slabo voli njihova jela koja pripremaju te da više voli bosansku kuhinju i bosanske pite koje je zavolio i njen suprug.

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo