Značenje snova / Bliži se vaš poseban dan? Evo što znači sanjati svadbu

Image
Foto: Thinkstock

Vjenčanje predstavlja veliku prekretnicu u životu pa sanjati svadbu nije neoubičajeno

23.8.2018.
14:19
Thinkstock
VOYO logo

Sanjati svadbu uobičajeno je, a posebno kod žena. San je najčešće 'uzrokovan' dolaskom vašeg velikog dana ili možda kao sjećanje na vjenčanje na kojem ste nedavno bili. 

Svadbe u vašim snovima vrlo su vjerojatno dokaz da ste još pod dojomom vjenčanja, ali različiti sanovnici na razne načine definiraju što znači sanjati svadbu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanjati vlastitu svadbu

San u kojem svjedočite vlastitoj svadbi predstavlja sreću i uspjeh. Uskoro bi vam se moglo dogoditi nešto zbog čega će sve oči biti uprte u vas, ali u pozitivnom smislu. Sanjati svadbu odnosno vaš poseban dan znači da ćete ostvariti neki cilj koji je vama važan. 

Image
Foto: pixabay

brak

Sanjati da vas partner vara na vašoj svadbi

San ovakve prirode značio bi da vas nešto muči, a najčešće se radi o osjećaju ljubomore. Vjerojatno imate potrebu provjeravati partnera, a nerijetko je i slučaj da loša iskustva prijašnjih brakova ili veza uzrokuju takve strahove od prevare. Porazgovarajte iskreno sa svojim partnernom kako bi riješili problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanjati brak udovcem/udovicom

Sanjati svadbu s udovcem ili udovicom nema pozitivan predznak. Takvi snovi služe kao svojevrsni alarm za vašu vezu. Moguće je ste počeli zanemarivati svog partnera, a on se ponaša sumnjivo. Otvorite oči i razmislite koliko ste vremena proveli skupa u posljednjih nekoliko tjedana i što bi to moglo njega mučiti.

Image
Foto: Thinkstock

Sanjati vjenčanje sa starijom osobom

Ulazak u brak sa starijom osobom može predstavljati neku vrstu rascjepa u vašem životu odnosno strah od toga što će misliti vama bitne osobe i okolina. Mnogi koji ovo sanjaju imaju probleme s partnerom i obitelji pri čemu su prisiljeni birati stranu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanjati svadbu s bivšim 

San u kojem se vjenčate s vašom bivšom ljubavi znači da niste u potpunosti rasčistili s tom osobom. Sanovnici tvrde da najvjerojatnije niste preboljeli staru ljubav, a ne možete to sami sebi priznati pa 'izvire' u snovima.

Imajte na umu da snovi, s druge strane, ne moraju uvijek puno značiti, već se radi jednostavno o nekoj situaciji zbog koje ste bili pod dojmom u stvanom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo