PRONAŠAO PROVOKATIVNE FOTKE / Srpsku voditeljicu brutalno 'nogirao' poznati glazbenik nakon što je slučajno saznao da je prostitutka

Image
Foto: shutterstock

Poznata srpska TV voditeljica čije su se fotografije našle u jednom od kataloga estradnih prostitutki je donedavno bila u ozbiljnoj vezi s jednim od najpopularnijih srpskih glazbenika koji je s njom prekinuo čim je saznao da je prostitutka

14.4.2022.
21:56
shutterstock
Play logo

Priča o udarnoj temi elitne prostitucije u Srbiji odzvanja u svim medijima, a poznato je da se u katalogu estradnih prostitutki našla i jedna poznata srpska TV voditeljica.

Glazbenik odmah prekinuo vezu

Veza poznatog para je završila nakon što je glazbenik slučajno otkrio da njegova djevojka posjeduje još jedan mobilni telefon, koji joj je služio kako bi preko njega ugovarala sastanke s klijentima koje joj je njezin makro nalazio. On je u tom mobitelu pronašao poruke i provokativne fotografije sa internetskih stranica na kojima se reklamirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'PRAVI ŠEĆER' /

Severina izazvala pomutnju objavom video snimke iz 1991.

Image
'PRAVI ŠEĆER' /

Severina izazvala pomutnju objavom video snimke iz 1991.

Izvor blizak paru je otkrio:  "Njihova veza je bila ozbiljna. Ovaj glazbenik, kojega klinci obožavaju se bio baš zaljubio u nju. Počeli su čak i živjeti zajedno. On nikad nije eksponirao svoj ljubavni život u javnosti, iako su ga mediji više puta dovodili u vezu s poznatim osobama, a jednom prilikom su ga i snimili s jednom mlađom pjevačicom. Glazbenik nije štedio riječi kad je ovo TV lice u pitanju, redovno ju je obasipao skupocjenim poklonima i pažnjom, što je njoj odgovaralo."

shimmer fallback
shimmer fallback

Užasno otkriće

Izvor je zatim dodao: "On, naravno, nije znao da se pored toga što radi kao voditeljica, ona tajno bavi i najstarijim zanatom na svijetu. To je slučajno saznao. Jednom prilikom je slučajno među njezinim stvarima pronašao i mobitel, za koji nije znao da postoji. Vidio je poruke i fotografije koje je u njemu imala te se šokirao kad je saznao da se seksa za novce. Odmah ju je napao, nazivajući ju kurvom. Baš se razočarao. Ona nije znala šta ju je snašlo. Pravdala mu se, ali on više nije htio ni čuti za nju."

shimmer fallback
shimmer fallback

Prekid veze

Play logo

"Izbacio ju je iz stana, a mobitel je u naletu bijesa razbio. Blokirao ju je na svim mrežama i svima u društvu rekao da se u njegovom društvu njezino ime više nikad ne spomene. Voditeljica je pokušavala stupiti u kontakt s nama kako bi došla do njega, ali je on ostao neumoljiv. Uhodila ga je i po nastupima u inozemstvu neko vrijeme, ali je on više nije doživljavao. Baš ga je razočarala i izdala kao čovjeka. Mi smo svi mislili da ga je prevarila s nekime, ali smo kasnije saznali da se bavi prostitucijom, što je on meni i još nekolicini prijatelja i potvrdio. Tada nam je bilo jasno kako je za kratko vrijeme, poslije prekida, došla i do luksuznog stana i automobila. Od poštenog voditeljskog posla sigurno nije", zaključio je izvor, koji je inzistirao na anonimnosti, piše Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo