Za idealnu ravnotežu prostora / Detalji koji donose velike promjene, kao stvorene za jesen

Image

S dolaskom jeseni, želimo unijeti i malo promjene u svoj dom. Evo nekoliko ideja uređenja interijera za ovo, mnogima omiljeno, godišnje doba

4.10.2022.
15:50

S dolaskom jeseni, mijenja se vrijeme, dani postaju sve kraći, a temperature sve niže. Osjećaj nostalgije za ljetom sve više zamjenjuje uživanje u mirisima i bojama jeseni. Zasigurno jedan od najljepših detalja s kojim povezujemo jesen su promjene boja i padanje lišća, kada zelenilo koje nas okružuje postepeno preuzima drugačiji kolorit i tako stvara posebnu atmosferu. Sve te promjene utječu i na naše raspoloženje pa sve više imamo potrebu za opuštanjem u toplini vlastitog doma, uz šalicu čaja ili topli kakao, dobru knjigu ili omiljenu seriju.

Taj ugođaj često želimo unijeti u naš stambeni prostor, s detaljima i dekoracijama koji će nas podsjećati na šarm jeseni i svega što ovo godišnje doba nosi sa sobom. Jesensko ozračje kod kuće možemo postići bez velikih zahvata u prostoru i bez velikih investicija. Uz malo mašte i posvećenosti detaljima, jesen će progovoriti iz dekorativnih komada kao što su rasvjetna tijela i svjetiljke koje će prostoriju obasjati toplom svjetlošću. Jedan od zanimljivijih prijedloga je Laterna COCO maison LAURENE fenjer od ratana, koja propušta dovoljno svjetla, a uz jesenski štih u prostor će unijeti i dašak retro stila.

shimmer fallback
shimmer fallback

Prekrasan svjetlosni detalj može biti vrlo efektna COCO maison stolna svjetiljka Chiara zlaćane jesenske boje s otvorima kroz koje prodire diskretna, topla svjetlost.

Toplina za kojom žudimo

Hodanje po mekanom, udobnom tepihu nesumnjivo doprinosi osjećaju udobnosti i opuštanja. Tepih Arie od kvalitetnog materijala, koji će se bojama i motivima idealno uklopiti u interijer, odličan su detalj koji će vizualno i taktilno doprinijeti postizanju jesenske čarolije u domu.

shimmer fallback
shimmer fallback

S dolaskom jeseni, sve više osjećamo poriv da se utoplimo i utonemo u mekane jastuke i pokrivače, pa čak i kada se opuštamo u dnevnoj sobi. Zato su neizbježan detalj u našem domu udobni ukrasni jastuci u bojama jeseni. Ovisno o stilu uređenja, možete odabrati jednobojne jastučiće od kvalitetnog materijala ili se odlučiti za one sa zanimljivim motivima i dezenima, koji će činiti efektni završni detalj u jesenskom dekoriranju vašeg doma.

shimmer fallback
shimmer fallback

Još snažniji učinak udobnosti možete postići s više razbacanih ukrasnih jastučića po sjedećoj garnituri, a naš je savjet da odaberete različite oblike i veličine jastučića čime se dodatno pojačava dojam opuštenosti i komfora.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ukrasne jastučiće po povoljnim cijenama možete pronaći u kolekciji COCO maison koja ima veliki izbor boja, motiva, oblika i veličina pa ćete sigurno pronaći nešto što će se savršeno uklopiti u već postojeći ambijent.

Male promjene za postizanje savršenog balansa

Za još malo jesenske udobnosti u vašem domu, dekorirajte svoj životni prostor s klub stolićem koji neće zauzeti previše prostora, a na koji možete staviti ukrasnu svijeću, sobnu biljku, uokvirenu fotografiju koja podsjeća na neku dragu uspomenu ili bilo kakav drugi detalj kojim ćete unijeti još više osobnosti u prostor. Moderan i efektan izbor je set stolića kakav je primjerice Maggy iz ponude COCO maison koji dolazi u crnim metalnim okvirom i aluminijskim pločicama u zlatnoj i antracit boji.

shimmer fallback
shimmer fallback

Jako važan dio uređenja interijera su zidovi. Sasvim „običan“ zid često može djelovati hladno, pa se lako može dogoditi da, koliko god truda uložili u uređenje interijera, prazan zid itekako pokvariti sveukupni dojam. Srećom, danas nam je na raspolaganju cijela paleta zidnih dekoracija koje mogu oplemeniti svaki zid i unijeti u prostoriju toplinu i životnost.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovisno o već postojećem stilskom uređenju doma, male promjene mogu izazvati upečatljivi efekt, a te male promjene mogu stići u obliku zanimljivih ukrasnih slika za zid, malo drugačijih okvira za fotografije, ukrasnih ogledala ili neobičnih dekoracija koje će zasigurno privući pažnju.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ako i vi razmišljate o tome da unesete malo jeseni u životni prostor, dobra je vijest da je trenutno u tijeku velika rasprodaja koja donosi čak 50 posto uštede na COCO maison dekoracije za dom. U Prima salonima i na webshopu potražite posebno označene artikle koji mogu ukrasiti vaš dom sa stilom. Posebne cijene očekuju vas u svim segmentima COCO maison kolekcije za uređenje doma, a ona obuhvaća: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj. COCO maison je nizozemski brend dekoracija ekskluzivno dostupan u Prima salonima i na webshopu.

Sadržaj je nastao u suradnji s partnerom PRIMA u skladu s najvišim uredničkim standardima Net.hr-a.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent