Odbrojavanje do europskog prvenstva je krenulo, navijačka euforija već se osjeća u zraku pa je red da isplaniramo i menije uz koje ćemo pratiti utakmice naše nogometne reprezentacije.
Ako vam treba malo inspiracije, tu je kulinarski video specijal 'Kuhamo i navijamo sa Špičekom by SPAR' u kojem naš chef Tomislav Špiček priprema brza i jednostavna jela koja su kao izmišljena za gledanje i navijanje u dobrom društvu.
U trećoj epizodi specijala Špičeku se u kuhinji pridružio Jan Kerekeš, poznati kazališni, televizijski i filmski glumac, a chef ga je odmah pitao kako se inače snalazi u kuhinji. „Trudim se, trudim. Kada supruga vidi da mi ide presporo i da nećemo stići, ona preuzme. Ali jako sam pedantan“, rekao je Jan.
U ovoj prilici Špiček je pokazao kako napraviti malo drugačije štrudle od TANN trgane junetine s grahom i kukuruzom. Prema receptu našeg chefa, ove štrudlice se pripremaju od vučenog lisnatog tijesta na koji se stavlja nadjev od junetine, graha i kukuruza.
Štrudlice se potom motaju i slažu u protvan obložen papirom za pečenje. Kako bi štrudle dobile na sočnosti i pikantnosti, Špiček je tako pripremljene i posložene štrudle prelio pikantnim umakom od rajčice i posuo s dvije vrste ribanog sira.
„Bolje da moji dečki ne znaju da ja ovo sad znam pripremiti jer će dolaziti kod mene na svaku tekmu“, prokomentirao je Jan.
Kao i do sada, i u ovom navijačkom kulinarskom specijalu za sve namirnice pobrinuo se SPAR, a već emitirane epizode specijala možete pogledati na linku.
Sadržaj je nastao u suradnji s partnerom SPAR Hrvatska prema najvišim uredničkim standardima Net.hr-a.