Vrijeme blagdana ujedno je i vrijeme kada se svi volimo malo više potruditi oko hrane koje pripremamo i serviramo na stol za naše bližnje. Hrana nas povezuje, zato je uživanje u božićnim specijalitetima i prigodno uređenom okruženju neizostavni dio božićne atmosfere.
U novom blagdanskom nastavku specijala Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR, pravom božićnom ozračju doprinijela je i gošća Aleksandra Milinković Dadić, popularna radijska voditeljica, koja je našem chefu Tomislavu Špičeku spremno pomagala u kuhinji.
U novoj epizodi gastro specijala Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR imamo priliku vidjeti sve tajne pripreme savršeno pečene patke, oplemenjene zanimljivim nadjevom od kombinacije slanine, gljiva i ječma te slasnim premazom od meda, javorovog sirupa, maslaca i aromatičnih začina.
Aleksandra je kao prava novinarka Špičeku postavila mnoštvo pitanja kako bi ovom prilikom naučila korisne trikove vrhunske kuhinje, a njih dvoje su zajedno potom uživali u pravoj božićnoj deliciji.
A kako im je ispao ovaj slasni blagdanski specijalitet u nešto drugačijem ruhu, možete pogledati u šestoj epizodi specijala Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR.
Nova epizoda je na rasporedu u subotu u 23.20 sati, dok će se repriza emitirati u nedjelju oko 14.50 sati na glavnom kanalu RTL-a.
I u ovom kulinarskom specijalu za sve namirnice pobrinuo se SPAR, a ostale sezone kulinarskih specijala sa Špičekom by SPAR dostupne su na linku.
Sadržaj je nastao u suradnji s partnerom SPAR Hrvatska prema najvišim uredničkim standardima Net.hr-a.