Blagdani su već tradicionalno i vrijeme za uživanje u hrani i raskošnoj trpezi. I dok već znamo klasični repertoar specijaliteta koji tradicionalno pripremamo u dane Badnjaka i Božića, uvijek možemo tim gastro klasicima dati malo drugačiji štih.
Nova epizoda blagdanskog specijala Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR otkrit će nam tajne savršeno pečenog janjećeg buta s ponešto drugačijim izborom začina. Chef Tomislav Špiček ovoga se puta odlučio za pinjole i ružmarin, sa sočnim cherry rajčicama za završni detalj.
U novom blagdanskom izdanju specijala Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR, našem se chefu u kuhinji pridružio Ivica Zadro, legendarni kazališni, TV i filmski glumac, koji podjednako uživa u kuhanju kao i u majstorski pripremljenoj hrani.
A kako se priprema ovaj blagdanski klasik oplemenjen finim mediteranskim začinima, možete pogledati u petoj epizodi specijala Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR.
Nova epizoda je na rasporedu u subotu u 23.20 sati, dok će se repriza emitirati u nedjelju oko 14.50 sati na glavnom kanalu RTL-a.
I u ovom kulinarskom specijalu za sve namirnice pobrinuo se SPAR, a ostale sezone kulinarskih specijala sa Špičekom by SPAR dostupne su na linku.
Sadržaj je nastao u suradnji s partnerom SPAR Hrvatska prema najvišim uredničkim standardima Net.hr-a.