UUUUUUPS, SPADOŠE HLAČE! / Zdravko Čolić vježbao u parku pa su mu u jednom trenutku skliznule i otkrile gaće: Malo su mu bile prelabave...

Image
Foto: YouTube Screenshot

Miljenik žena i u svojoj sedamdesetoj izgleda poput mladića, a za sve je zaslužan i dobar trening. Tijekom jednog takvog, uhvatili su ga i paparazzi

8.4.2022.
12:43
YouTube Screenshot
Play logo

Najveći miljenik žena svih generacija s područja cijelog Balkana uskoro će proslaviti 71. rođendan. Unatoč svojim godinama, Zdravko Čolić izgleda poput mladića, a za takav izgled zaslužni su i svakodnevni treninzi.

Prilikom jednog takvog treninga, uhvatile su ga i kamere emisije "Paparazzo lov". Doduše, dogodilo se to u pomalo nezgodnom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LASKAVA USPOREDBA: /

Ovaj dječak je novi Zdravko Čolić

Image
LASKAVA USPOREDBA: /

Ovaj dječak je novi Zdravko Čolić

Naime, kamere su zabilježile legendarnog pjevača i netom nakon tjelovježbe, kada je pokušao "utpati" majicu u olabavljene hlače. Čola se nije previše obazirao na kamere te je jednostavno nastavio vježbati.

Podsjećamo, Zdravko Čolić sa suprugom Aleksandrom i kćerkama Unom i Larom živi u elitnom dijelu Beograda, unutar luksuzne vile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Čola je u intevjuu za Večernji list još 2018. godine otkrio kako se cijela njegova karijera dogodila "slučajno" te se sve dogodilo u trenutku kada je bio na vrhuncu nogometne karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Nikad nisam očekivao da ću se profesionalno baviti glazbom. Bio sam odličan đak i odličan student s natprosječnim uspjehom. Bavio sam se sportom uz koji sam volio i glazbu, ali to je bila više neka strast, neki hobi. Kad mi je otac kupio gitaru od daljnjeg rođaka koji ih je izrađivao, k nama je na nagovor mojeg oca tri puta tjedno dolazio čika Ivan Barić, moj profesor nota i gitare, Dalmatinac koji je prvi uočio moju energiju. Bila je to stalna borba između nogometa i sviranja gitare, dok u jednom momentu, kad je bila jedna važna utakmica, ja nisam ostao na tekmi, nego sam došao kući čika Ivanu na poduku. Mislim da je sve to što se dogodilo sudbina", rekao je.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo