Play ponuda

Nakon prekida s Milanom Seve drastično smršavjela

shimmer fallback

Dvanaest godina čekao se novi album Plavog orkestra, no sinoć su fanovi konačno dočekali nove pjesme Saše Lošića.

12.10.2012.
11:55
Play ponuda

'Osjećam se odlično. Nema depresije, album je izašao', rekao je Loša, koji nije mogao vjerovati što mu se događa u emisiji. Naime, na vratima studija pojavili su se Severina i producent albuma Nikša Bratoš otpjevavši mu uz gitaru pjesmu Od rođendana do rođendana.

Dobro raspoložena Severina cijelo vrijeme nije skidala osmijeh s lica, a Loši je dala i par savjeta.

'Trebale bi se proizvoditi ovakve Lošine kape odmah s ugrađenom kosom. Mislim da bi to išlo, kako se kaže, k'o alva', rekla je pjevačica govoreći da je još kao dijete bila fan Plavog orkestra, a Loša je uzvratio: 'Što još čovjek može napraviti nego da Seve priča o tebi na ovakav način, sad mogu okačiti kapu o klin.'

Severina je izgledala svježe i zdravo, s uredno popeglanom ombre frizurom, decentnom šminkom i prozirnom modnom kombinacijom. Uska je majica otkrivala je Sevkine nabujale grudi, ali i da je drastično smršavjela, pa joj steznici, koje je koristila nakon poroda, više nisu potrebni.

U skidanju kilograma zasigurno je veliku ulogu odigrao i stres zbog prekida sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, ocem malog Aleksandra. Seve je, na opće iznenađenje, priznala da njen nevjenčani suprug njihovo dijete nije vidio dva mjeseca, kao i da se oglušio na mnogobrojne pozive da sudjeluje u Aleksandrovom krštenju.

Njihov je prekid šokirao mnoge, ali ne i Melvudina Duvančića, poznatijeg pod nadimkom Balkanski Nostradamus, koji je još prije nekoliko mjeseci Severini prognozirao ljubavni krah.

'Severina i Milan nemaju apsolutno nikakve perspektive niti zajedničke budućnosti. On je jako posesivan i mislim da će tu do problema doći već ove godine', rekao je svojedobno Balkanski Nostradamus u InMagazinu, a rekao je i da će Severina na svijet donijeti zdravog dječaka. Izgleda da su se sva Melvudinova proročanstva – ostvarila!

Play ponuda
Play ponuda