KONCERT U ARENI / Zagreb će gorjeti od ljubavi: Aco Pejović najavljuje spektakl za Valentinovo

Image
Foto: RTL

Točno godinu dana nakon trijumfa u Areni Zagreb pred 20.000 ljudi, Aco Pejović se vraća na isto mjesto povodom Dana zaljubljenih.

8.2.2024.
11:50
RTL
VOYO logo

Točno godinu dana nakon trijumfa u Areni Zagreb pred 20.000 ljudi, Aco Pejović se vraća na isto mjesto povodom Dana zaljubljenih, u srijedu, 14. travnja 2024. godine.

Nagrađivana regionalna zvijezda i jedno od najtraženijih glazbenih imena na tržištu tako će ponovno darovati najljepši poklon brojnim obožavateljima na samo Valentinovo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'OVO JE OZBILJNA PRIČA' /

Aco Pejović iz užarene zagrebačke Arene: 'Baš sam ponosan na nju i rekao sam joj...'

Image
'OVO JE OZBILJNA PRIČA' /

Aco Pejović iz užarene zagrebačke Arene: 'Baš sam ponosan na nju i rekao sam joj...'

Prošlogodišnji koncert trajao je tri i pol sata, a omiljeni glazbenik ispraćen je gromoglasnim pljeskom i ovacijama nakon čak 47 izvedenih pjesama. Zbog ljudi koji su te večeri pjevali uglas s njim, ali i onih koji nisu uspjeli nabaviti ulaznice, Aco Pejović vraća se u zagrebačku Arenu kako bi održao "najveći ljubavni koncert godine".

Image
Foto: RTL

Natupat će u Zagrebu na Valentinovo

Popularni pjevač koji već godinama nastupa u dvoranama diljem regije, svoj je status omiljenog među Hrvatima potvrdio nakon što je publiku zaludio glasom i pjesmama koje je otpjevao u filmskom megahitu "Toma", priči o životu legendarnog kolege Tome Zdravkovića s kojim ga mnogi poistovjećuju. Bezvremenski hitovi kao što su "Ponoć je", "Ljiljana" i "Svirajte noćas samo za nju" i ovoga puta će odjekivati zagrebačkom Arenom ispunjenom do posljednjeg mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Nastupat će u Areni na Valentinovo

Glazbena zvijezda nikada nije skrivala ljubav prema hrvatskoj publici, a za Zagreb uvijek ističe kako mu se posebno raduje. "Gdje god krenem, uvijek mi netko stisne ruku, pokloni osmijeh, potapša po ramenu ili pojača moju pjesmu iz automobila kao znak dobrodošlice. Važno mi je da svatko iz Arene ode kući sretan i umoran od pjevanja, plesa i prekrasnih emocija", poručuje pjevač, za kojeg nije tajna da je omiljen među domaćim zvijezdama i nogometnim šampionima poput Luke Modrića i Darija Srne.

Image
Foto: RTL

Nastupat će u Areni na Valentinovo

Unatoč velikoj popularnosti, 51-godišnjak ostao je skroman kao u svojim počecima prije više od tri desetljeća, a cijeli život je vjeran jednoj ženi, svojoj supruzi Biljani, s kojom ima tri prekrasne kćeri. Zaprosio ju je nakon sedam dana poznanstva, a i danas o njoj priča samo u superlativima.Aco Pejović, bez sumnje, živi svoj glazbeni i ljubavni san, a povratak u Zagreb povodom Valentinova postaje tradicija koju ne propuštaju različite generacije željne dobrog provoda i nezaboravnog doživljaja. Budite i vi dio ove glazbeno-ljubavne priče koja će dugo ostati urezana u sjećanja svih prisutnih. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Aco Pejović iz Arene: 'Ovo je ozbiljna priča'. Neslužbeno: Prijovički ovih dana gošće Lepa Brena i Severina

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo