WEINSTEIN POKUŠAO NAPASTOVATI I KATE BECKINSALE: / Zaskočio ju je kad je imala svega 17 godina, ovo je njezina priča

Image

Glumica Kate Beckinsale pridružila se već povećem broju glumica koje su podijelile svoje priče o neugodnim susretima s holivudskim producentom i napasnikom Harveyjem Weinsteinom.

12.10.2017.
21:26
Play logo

Lijepa glumica imala je prvi susret s Weinsteinom dok je bila još maloljetna, a na Instagramu je napisala:

'Pozvana sam na sastanak s Harveyjem Weinsteinom u hotel Savoy kada sam imala 17 godina. Pretpostavljala sam da ćemo se naći u sobi za sastanke, što je bilo uobičajeno. Kada sam došla, na recepciji su mi rekli da odem u njegovu sobu. Otvorio je vrata u kućnom ogrtaču. Bila sam nevjerojatno naivna i mlada pa mi nije niti palo na pamet da taj stariji, odbojni muškarac očekuje od mene bilo što seksualno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POKRENUTA ISTRAGA O NAPADIMA HOLIVUDSKOG SEKSUALNOG PREDATORA: /

Policija u New Yorku i Londonu pregledava sve optužbe

Image
POKRENUTA ISTRAGA O NAPADIMA HOLIVUDSKOG SEKSUALNOG PREDATORA: /

Policija u New Yorku i Londonu pregledava sve optužbe

Nakon što sam odbila alkohol i rekla mu da moram u školu sljedeće jutro, napustila sam sobu. Bilo mi je neugodno, ali bila sam čitava. Nekoliko godina kasnije pitao me je li pokušao napraviti nešto sa mnom na tom prvom sastanku. Shvatila sam da se ne može sjetiti je li me napastovao ili nije. Mislila sam da imam granice - više puta sam ga odbijala profesionalno - ponekad je reagirao tako da viče na mene i naziva me pi*kom, a neki put bi se samo smijao i rekao da živim samo kako bih ga odbijala.

Danas shvaćam da su me odbijanja koštala mnogo prilika u karijeri, no isto tako sam sretna jer postoje nebrojene mlade žene koje su podlegle pritisku industrije i osjećale se nemoćno te su morale trpjeti njegovo zlostavljanje. Imala sam muškog prijatelja koji je upozoravao mlade glumice da se čuvaju kad idu na večeru s Harveyjem. Jednog je dana primio poziv da više nikada neće glumiti u filmu studija Miramax. Naime, glumica koju je upozorio već je spavala s Harveyjem i rekla mu da moj prijatelj upozorava mlade glumice na njega.

Play logo

Prestanimo dopuštati našim mladim ženama da budu seksualno 'topovsko meso' i zapamtimo da je Harvey samo simbol sustava koji je bolestan i trebamo raditi da ga popravimo.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo