Play ponuda

POZNATOJ VODITELJICI SE VRATIO RAK / Njezino priopćenje tjera suze na oči: 'Znam da neću doživjeti dan kada moja djeca napune 18'

Image
Foto: Instagram

Voditeljica Deborah James boluje od raka crijeva

23.6.2021.
18:57
Instagram
Play ponuda

"Istina je da moj rak nikada zapravo nije nestao. Zaspao je na kratko, ali se sada ponovno vratio i ovog puta lijekovi ne djeluju", napisala je u kolumni za The Sun Deborah James koja boluje od raka crijeva.

Otkriven joj je novi, brzorastući oblik tumora u blizini njene jetre te on ne reagira na eksperimentalne lijekove, koje je počela uzimati prošle godine.

Rekla je da njezin onkolog želi da se vrati na kemoterapiju. Istaknula je da ljudi s rakom crijeva žive najviše dvije i pol godine poslije dijagnoze, a ona se s ovom bolešću bori još od 2016. 

"Iako se podrazumijeva da se osjećam kao da sam došla do samog dna, još uvijek ne odustajem od nade", rekla je Deborah. 

"I dalje se plašim, i dalje pretpostavljam svaki mogući scenarij. Još uvijek mrzim opću anesteziju i svaki put se bojim da se neću probuditi. Brinem se hoće li nešto krenuti po zlu. Bojim se da ću poludjeti usred noći, postati nervozna što moram spavati sama u bolnici. Pitam se i što ako umrem tijekom operacije", ispričala je.

Sa suprugom Sebastienom Bowenom ima dvoje djece - sina Huga i kćer Eloise. Kaže da se boji da neće dočekati njihovu punoljetnost.

"Zaista mi je teško gledati svoju djecu. Imam 13-godišnjaka i 11-godišnjakinju i pitam se hoću li ih ikada vidjeti kako pune 18 godina. Vjerojatno neću. Sve što želim je imati budućnosti i sanjati o njoj. Želim doživjeti svoj 40. rođendan, napraviti veliku zabavu", zaključuje novinarka. 

Play ponuda
Play ponuda