VIDEO: ‘Maternica mi vrišti – hoću ponovno!’

Simpatična i uvijek nasmijana pjevačica, Ivana Marić gostovala je u showu Dalibora Petka gdje se, osim što je promovirala novi singl, dotakla i teme majčinstva.

‘Izađeš na propuh s mojom frizurom i onda što se dogodi, dogodi se’, komentirala je Ivana Marić novi imidž za koji je zaradila brojne pohvale. Ivana je gostovala u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju gdje je predstavila novu pjesmu Tko si mi ti.

‘Zadovoljna sam kako se razvija moj prvi album Hodaj, ali ja sam ga razvila i prije nego što je album objavljen u veljači ove godine. Ovo je već sedmi singl, a za nekoliko dana snimam i spot u Kerestincu. Tamo se trenutno uređuje dvorac koji je godinama bio zapušten, a mi ćemo prvi imati priliku snimati u njemu’, pohvalila se pjevačica u čiju je obitelj nedavno ušao pas, pudl Mišel, kojem je ime dala Ivanina kćerkica Vita.


‘Razmišljam jako puno o drugom djetetu. Pas je trenutno nadomjestak za osjećaje koji se bude u meni. Prije dva mjeseca moja sestra je rodila malu bebu i kad primim to dijete u ruke točno osjetim kako mi maternica vrišti hoću ponovno. Nije mi svejedno kad se sjetim svih muka koje donosi porod, ali roditi dijete nešto je najljepše na svijetu i sigurno neću ostati samo na jednom djetetu’, rekla je Ivana Marić.

Povratak na Net.hr