PONIŽENJE NA PONIŽENJE / Victoria Beckham je na rubu propasti, donijela je iznenađujuću odluku: 'Ne može se pomiriti da su je zasjenile ljepše i mlađe'

Victoria Beckham je proteklog tjedna iz vlastite arhive izašla s jedinstvenom i pristupačnijom kolekcijom u suradnji s The Outnetom

26.10.2021.
22:23
Instagram/victoriabeckham
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dizajnerica Victoria Beckham ima novu kolekciju u suradnji s The Outnetom. Kolekcija je izrađena od ostataka već korištenih materijala i tkanina, po pristupačnijim cijenama.

Kolekcija se sastoji od 25 komada izrađenih od preoblikovanih i prerađenih višaka tkanina iz starih kolekcija. I sama Victoria je otkrila da je "ova suradnja bila prekrasna prilika za nas da prenamijenimo višak tkanine na novi, uzbudljiv način".

"Uvijek tražimo načine kako da što više budemo odgovorni s našim kolekcijama i ispitujemo i potičemo kreativnost. Ova nam je suradnja dopustila da slavimo našu prošlost sa savjesnim pogledom na budućnost". Njihova namjera je bila stvoriti mješavinu najbitnijih komada zimske garderobe iskoristivog i pristupačnog dizajna. Cijene hlača, kaputa, džepmera, ali i modnih dodataka kreću se od 250 do 850 funti.

Stvari krenule nizbrdo

Victoria je navodno u financijskim neprilikama, pišu britanski mediji. Oni naglašavaju da se ona ne može pomiriti s tim da su je zasjenile ljepše, mlađe, zanimljivije i kreativnije žene. Dizajnerica je prošlog mjeseca odustala od sudjelovanja u Tjednu mode u Londonu i priredila je virtualnu reviju koju je pratilo tek jedan posto njezinih pratitelja od ukupno 29 milijuna. Nakupila je i dug od 46 milijuna funti i pravdala se da je za to kriv korona virus.

"Ona je zbunjena i ne može shvatiti zašto su stvari krenule naopako. Ako ništa drugo, osjeća da je bila otvorenija i da se posljednjih godina više angažirala sa svojim fanovima zahvaljujući interakciji s njima na društvenim medijima", rekao je izvor blizak dizajnerici.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali