Poznati pjevač Toni Cetinski obrušio se na medije i novinare putem Facebooka, pozivajući pritom na lustraciju.

Kako piše Dnevnik.hr, Cetinski je prozvao novinare zbog svojih roditelja, Vinke i Mirka. Suđenje njegovim roditeljima očito je dobilo za njih pozitivan ishod, no o tome nitko ne piše. Pjevač je novinare i urednike povezao s 'udbašima' te ih nazvao 'potplaćenom i neprofesionalnom stokom.'

"Jedno pitanje za dobro jutro. Kad netko nekoga blati i optužuje (slučajno baš pred izbore) onda pišete i dajete naslovne strane, vi novinarsko-udbaško-uredničke p..ke, a kad nekoga oslobode svih optužbi onda šutite kao p..ke? Svakako ste p..ke!

Moj zaključak je da ste potplaćena i neprofesionalna stoka! (Čast iznimkama)

PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA PA SE NADAM DA ĆE I PO VAS STIĆI.

No, zdravlje ljudi koje ste sustavno godinama gazili svojim nagađanjima i lupetanjima je zauvijek narušeno pa vam želim da vam se sve vrati u istoj mjeri. Svakome po zasluzi. Ne znam što se čeka s tom LUSTRACIJOM, ali ona je nužna zbog budućnosti svih naših poštenih i krivooptuženih građana. Pa da onda vidim te velike uredničke genijalce koga će prije od svojih mecena staviti na naslovnice i na stup srama.

'Dao Bog da vas voda odnijela' će se pjevati, a vi ćete se u svome blatu koprcati i neće vas spasiti ni taj silni prljavi novac koji ste od tih svojih kukavica dobivali. Sretno", napisao je Cetinski na svom Facebook profilu i dodao da se osjeća ponosno.