Play ponuda

UKAZALA SE SIMONA IŠTVANOVIĆ / Kako izgleda, čime se bavi i viđa li Antu Gotovca

shimmer fallback

Više od tri godine Simona živi u čistoći. Posvetila se Isusu, kćeri Gabrijeli i poslu vizažistice. Neki su je pokušavali uvjeriti i u to da je šminkanje grijeh.

16.4.2015.
9:31
Play ponuda

'Tada sam ja počela molit Boga da me oslobodi te šminke: 'Ako je to ono što me odvaja od Tebe, oslobodi me'. I opet su svi gledali: 'Nemoj, Simona, to je malo fanatično', otkrila je u intervjuu za RTL televiziju Simona koja zarađuje šminkajući djevojke za izlaske, maturalne zabave i vjenčanja.

Sa starim načinom života, Simona je napustila i provokativni način odijevanja. Tako je neke izazovne odjevne kombinacije iz prošlosti spalila.

'Sve ono što sam prije nosila, to sam maknula. Želim Bože da me Ti odjeneš kako je Tvoja volja. Ne želim više nosit ono što sam prije nosila. Ne želim to uopće imati u svom stanu, da to gledam. Tako sam jedan dio podijelila, jedan bacila, spalila. Neki članovi moje obitelji gledali su me kao sam poludjela, da što je meni, da nisam normalna, da što ja glumim', priznaje Simona koja je i svoju kćer Gabrijelu naučila što se smije, a što ne smije. Tako Gabrijela sakriva pogled kada vidi ženu u toplesu.

Bivšeg supruga Antu Gotovca danas viđa samo kada dođe posjetiti njihovu kćer Gabrijelu. Iako je više od tri godine u čistoći, Simona ne isključuje mogućnost ponovnog zaljubljivanja.

'Ja sam to sve isto predala Bogu u ruke Ja živim čistoću. Krijepost - to je isto plod Duha Svetoga. Kako ići svaki dan na sakramente i pričest ako nisi u čistoći', rekla je Simona.

Play ponuda
Play ponuda