Ashley Cain, britanska reality zvijezda i bivši nogometaš, na društvenim mrežama otkrio je da je njegova osmomjesečna kći Azaylia preminula nakon borbe s karcinomom.

"Počivaj u raju, princezo. Uvijek ću te držati u srcu dok te ne budem mogao ponovno držati u raju", napisao je Cain na Instagramu.

Njegova djevojka Safiyya Vorajee također se oprostila od kćeri na društvenim mrežama. "Ti si moj anđeo, moje srce i duša. Počivaj u miru, uvijek ćeš biti sa mnom i u mom srcu", poručila je.

Cain je u listopadu otkrio da njegova kćerkica Azaylia, koja je tada imala samo dva mjeseca, pati od rijetkog i agresivnog oblika leukemije. Početkom travnja rak joj se proširio na mozak, želudac, slezenu, pluća i bubrege. Azaylia je posljednje dane provela okružena svojom obitelji.

Prijatelji para i njihovi pratitelji izrazili su svoju sućut i tugu u komentarima.

Među prvima javila se britanska pjevačica Stacey Solomon. "Ona je dokaz da možete proći kroz pakao i bez obzira na to biti anđeo. Žao mi je svakog djeteta i roditelji koji pati, patio je i nikad neće prestati patiti. Ovo je jako okrutno i nepošteno. Počivaj u miru, Azaylia", poručila je.

Reality zvijezda Molly Mae Hague također nije skrivala tugu. "Raj je dobio najslađeg anđela. Srce mi je slomljeno", komentirala je natjecateljica 'Love Islanda'.