Play ponuda

SVE PRŠTI OD OBILJA I RASKOŠI: / Poznati Hrvati pohvalili su se svojim bogatim uskršnjim stolovima

Image
Foto: Instagram

Blagdan Uskrsa slavi se u cijeloj Hrvatskoj, a danas sa svojim obiteljima uživaju i poznati Hrvati.

16.4.2017.
15:00
Instagram
Play ponuda

Tako su se brojne poznate osobe iz domaćeg života na društvenim mrežama pohvalile svojim blagdanskim stolovima koji obiluju delicijama i zanimljivim dekoracijama.

Televizijska voditeljica Nevena Rendeli uživa u visokom stupnju trudnoće i blagdanskom ručku. "Sretan Uskrs dragi ljudi! I šunkica i jajca, također", napisala je.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović također se pohvalila svojim stolom: "Dobar tek vam želim u ovo Uskršnje jutro, i neka vam nikada ništa ne nedostaje", poručila je glumica.

Pjevačica Lana Jurčević ove je godine odlučila napraviti pisanice koje je ukrasila vlastitim likom. "Sretan Uskrs svima, koje god vjere bili", napisala je Lana.

Nina Badrić također je svima poželjela sretan Uskrs, bez obzira na vjeru. "Sretan Uskrs! Hristos Vaskrse", napisala je Nina.

I Lana Klingor Mihić također se pohvalila svojom uskršnjom dekoracijom i zaželjela svima sretan Uskrs.

"Poštuj život, svaki ljudski život, brani ga, voli ga i služi mu! Samo ćeš na tomu putu naći pravdu, razvitak, istinsku slobodu, mir i sreću.” (enciklika “Evangelium Vitae”, 1995.) Sretan Uskrs, dragi ljudi", napisala je Iva Balaban.

Nives Celzijus pohvalila se pak malim zekom koji je jutros došao u njezin krevet. "Jedan mali, slatki zeko ušuljao nam se u krevetić. Sretan Uskrs", napisala je Nives.

"Sve je spremno za obiteljski uskrsni ručak. Volim blagdane u svom domu, sretan Uskrs svima", poručio je Marko Grubnić, koji je pokazao svu raskoš svog blagdanskog stola.

Play ponuda
Play ponuda