ŠTO SE TO DOGAĐA SA CELINE DION? / Vidno ispijena pjevačica paradira polugola sa 16 godina mlađim dečkom

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Mnogi su komentirali kako pjevačka diva ovih dana proživljava 'drugu mladost'

27.1.2019.
13:55
Screenshot/Instagram
Play logo

Pjevačica Celine Dion (50) ne prestaje privlačiti pažnju otkad je prošli tjedan došla na pariški tjedan mode sa 16 godina mlađim plesačem i ilustratorom Pepeom Munozom (34). Slavna Kanađanka mnoge je šokirala mršavim i ispijenim izgledom, ali i ekstravagantnim imidžem, koji se dosad nikad nije s njezinim imenom pojavljivao u istoj rečenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabrinula fanove

Parizom je pjevačica prošetala u futurističkom kombinezonu, sa sunčanim naočalama i šeširićem na glavi. Dekolte do pupka samo je naglasio kosti koje se naziru na njezinu mršavom tijelu. Njezini su se obožavatelji zato vrlo zabrinuli za zdravlje svojega idola.

Image
CELINE DION NAPRAVILA PJESMU ZA JEDAN OD NAJBRUTALNIJIH FILMOVA GODINE: /

'Deadpool 2' dobio himnu kakvu zaslužuje

Pjevačica i plesač dugo su skrivali svoju vezu, ali konačno su odlučili zajedno izaći u javnost. Mnogi se komentirali kako pjevačka diva ovih dana proživljava "drugu mladost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi početak nakon suprugove smrti

Celine se 2016. suočila s gubitkom 26 godina starijeg supruga Renea Angelila s kojim je bila 22 godine. Preminuo je u svojem domu u Las Vegasu nakon duge bitke s rakom.

Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rene se s karcinomom borio od 1998. godine. U ožujku 2014. bio je na operaciji na kojoj mu je odstranjen zloćudni tumor s grla. Angelil se teško oporavljao, stoga je pjevačica pauzirala karijeru i u potpunosti se posvetila njegovoj njezi.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo