Play ponuda

Slavnog glumca gađala depilatorom punim stidnih dlaka

shimmer fallback

Kada se zaputio u teretanu u New Yorku, 44-godišnji australski glumac sasvim sigurno nije ni mogao naslutiti da će mu se dogoditi nešto posve neobično i neugodno.

15.4.2013.
20:20
Play ponuda

Naime, Hughu Jackmanu prišla je poludjela obožavateljica, 47-godišnja Kathleen Thurston koja ga već neko vrijeme uhodi. Žena je trčala prema recepciji Hughove teretane te histerično u suzama plakala i vikala da je zaljubljena u holivudsku zvijezdu.

Iako su je zaposlenici teretane uspjeli smiriti, Kathleen je iz svojih hlača izvadila depilator pun svojih stidnih dlačica i njime pokušala pogoditi glumca.

Šokirani glumac napadačicu je zamolio da ga ne dira, a osiguranje je izbacilo Kathleen iz teretane. Policija ju je zbog ovog napada uhitila nekoliko ulica dalje, a prilikom izlaska pred sud priznala je da se želi udati za Jackmana. Time si je samo 'zapaprila', pa je optužena za prijetnje, uhođenje, maltretiranje i napad.

Nakon ovog neobičnog napada depilatorom prepunih stidnih dlaka, Hugh je medijima priznao da mu je na prvom mjestu sigurnost njegove obitelji. 'To je žena kojoj je očito potrebna pomoć', kazao je potreseni glumac priznavši da se u jednom trenutku pobojao da je žena, umjesto za depilatorom, posegnula za oružjem.

Inače, Hugh je ovu poludjelu obožavateljicu u prošlosti znao viđati pred školom svoje sedmogodišnje kćeri na Manhattanu, a skrivala se i ispred njegove kuće u West Villageu, gdje živi sa suprugom Deborrom Lee Furness.

Play ponuda
Play ponuda