Play ponuda

SLAVNI GLAZBENIK PREMINUO JE OD KORONAVIRUSA: / Hospitaliziran je u kritičnom stanju; 'Ovo je teška vijest za nas'

Image
Foto: Profimedia

Prine je imao bogatu glazbenu karijeru koja je trajala preko 50 godina, a slovi za jednog od najutjecajnijih tekstopisaca svoje generacije

8.4.2020.
10:34
Profimedia
Play ponuda

Zvijezda country glazbe John Prine preminuo je u svojoj 73. godini života od komplikacija uzrokovanim koronavirusom, piše Mirror.

Dobitnik Grammyja hospitaliziran je 17. ožujka u kritičnom stanju nakon što je imao simptome koje uzrokuje virus, a stanje mu se pogoršalo par dana kasnije. Umro je u utorak u bolnici u Nashvilleu u državi Tennessee, priopćio je njegov glasnogovornik.

"Ovo je teška vijest za nas. Međutim, toliko vas je voljelo i podržavalo Johna tijekom svih ovih godina pa smo vas željeli obavijestiti i pružiti vam priliku da sada pošaljete još više te podrške i ljubavi. I znajte da vas volimo, i John vas je volio", napisala je njegova obitelj na Twitteru.

Prine je imao bogatu glazbenu karijeru koja je trajala preko 50 godina, a slovi za jednog od najutjecajnijih tekstopisaca svoje generacije. Dva je puta preživio rak, a posljednji put dijagnosticiran mu je rak pluća 2013. godine radi čega mu je kirurški odstranjen dio tog organa.

Prošle godine Johnu je ugrađen stent te je par mjeseci nakon toga odgodio svoju turneju kako bi otišao na operaciju kuka.

Play ponuda
Play ponuda