SINIŠA VUCO O ANI BUČEVIĆ: / 'Možda bi trebala kod mene na seminare doći. Puno zuji, a malo meda daje'

Vuco će, kaže, održati seminare krajem ljeta u Splitu i Zagrebu kako bi pomogao ljudima

4.6.2020.
17:07
PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Siniša Vuco (49), koji je u godinu dana i pet mjeseci smršavio 32 kilograma, za 24 sata komentirao je rad motivacijske govornice Ane Bučević (42).

"Volio bih sa svakim izmijeniti iskustva, samo se kod mene sve temelji na prirodi i kršćanstvu. Kod nje ne vidim dodirnih točaka, ima tu malo vračanja i gatanja, kako se kaže. To mi je na rubnoj granici", kazao je.

Vuco tvrdi da se njih dvoje najviše razlikuju po tome što se on povodi za Bogom, a kod nje se skoro sve vrti oko materijalnih dobara.

Vuco se bavi unutarnjom energijom

"Kod nje nisam čuo da je to spomenula. Možda bi trebala kod mene na seminare doći. Ja sam živa hodajuća energija. Da sažmem: 'Puno zuji, a malo meda daje'. Ali ako nekome pomažu njezini govori, super", rekao je.

Vuco se, kaže, bavi unutarnjom energijom, a Ana spominje vibracije.

"To je velika razlika. Ja se bavim unutarnjom energijom, kontroliranjem, usmjeravanjem i manipuliranjem unutarnje energije svakog pojedinca. I to sve skupa na bazi prirode jer sam vjerovanja da ju je stvorio Bog. A naša draga Ana više radi okolinu i čovjeka u sintezi s okolinom pa spominje vibracije i to".

Vuco jedva čeka sastanak s Anom jer smatra da od nje može puno toga naučiti.

Jedva čeka susret s Anom

"Ima strašnu organizaciju uradaka i prezentiranja. To je visoko kvalitetan nivo. Ana je jedna lijepa i simpatična priča koja pitko i umiljato dolazi do svojih slušatelja, odnosno konzumenata njezinih uradaka. Apsolutno bi trebalo da se nađemo, imao bih što naučiti od nje. Ja sam prije svega glazbenik, jedva čekam sastanak ako bude htjela. Moja energija je velika", pojasnio je.

Vuco će, kaže, održati seminare krajem ljeta u Splitu i Zagrebu kako bi pomogao ljudima.

"Neće biti jeftina ulaznica. A dobit ćete koliko vi želite da dobijete. Možete se zabaviti, a možete steći i neka nova iskustva".

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali