Play ponuda

Simona se riješila poroka i ima prijatelje iz crkve

shimmer fallback

Simona Šajn na Facebooku piše samo o Isusu Kristu, a na duhovnim obnovama kod fra Zvjezdana Linića riješila se poroka i počela pjevati bez 'kotrljajućeg r'.

27.5.2012.
16:56
Play ponuda

'Alkohol više ne pije, puši malo i jede zdravo. Jedini porok su joj gumeni bomboni. Kupim ih Gabici, a Simona pojede tri vrećice na dan. Udebljala se, ali meni je i dalje lijepa', rekla je Simonina mama Tamara Trpkov za 24sata.

Tamara je i ovog vikenda 'zadužena' za petogodišnju Gabi s obzirom na to da je Simona ponovno na duhovnoj obnovi kod fra Zvjezdana Linića u Taboru.

'Prije četiri mjeseca upoznala sam Isusa i On me podignuo iz blata. S njim sam krenula u novi život', napisala je Simona na Facebooku.

Simonin je profil, pišu 24sata, prepun takvih i sličnih poruka vezanih uz Isusa, a druži se samo s novim prijateljima iz crkve. Majka je u potpunosti podržava. 'Ako bi rekla da ide u časne sestre, bila bih uz nju', ponosna je Tamara.

Osim poroka, Simona se navodno riješila i govorne mane, pa je tako zbog duhovnih obnova počela pjevati bez 'kotrljajućeg r'. Njezina se majka nada da će se Simona uskoro zaljubiti u 'normalnog muškarca'.

Play ponuda
Play ponuda