Severina Kojić ponovno se našla u problemima. Naime, pjevačica sljedeći tjedan ima zakazano pripremno ročište na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog tužbe koju je protiv nje podignula sutkinja Lucija Lasić, pišu 24sata. Sutkinja je tužila Severinu u veljači ove godine za povredu prava osobnosti i tražila 20.000 kuna za naknadu štete.

"Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić", izjavila je pjevačica prošle godine u listopadu povodom početka turneje "Magic Tour".

Riječ je o sutkinji koja je bila na sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da njezin sin Aleksandar stanuje s ocem Milanom Popovićem. Odlučeno je da pjevačica nema pravo odlučivati o pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja sina.