BILO JE I SPOMINJANJA MAJKI / Severina na sudu zbog vrijeđanja socijalne radnice: 'Zaje*avate me već devet godina i sad je dosta'

Image
Foto: Pixsell/Marko Prpic

Centar za socijalnu skrb, podružnica Maksimir, prije tri mjeseca je podnio prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine

20.6.2022.
19:56
Pixsell/Marko Prpic
Play logo

Policija je protiv Severine Vučković prije tri mjeseca podnijela optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog sumnje u remećenje javnog reda i mira.

'Nju ne zanima što se ima za reći'

Na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu, kako doznaje 24sata.hr, vodi se prekršajni postupak protiv Severine koja je navodno vrijeđala socijalnu radnicu Centra za socijalnu skrb Maksimir na Valentinovo ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva rasprava na Prekršajnom sudu za dan 1. lipnja je odgođena. Centar za socijalnu skrb, podružnica Maksimir, prije tri mjeseca je podnio prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe.

Navodno je Severina ove godine nazvala Centar za socijalnu skrb te "verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu", stajalo je u prijavi, prenosi 24sata.hr. Prema iskazu socijalne radnice, Severina je bila gruba na riječima. Pjevačica je navodno socijalnu radnicu pitala "s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
A SUKNJA SAMO OD TRAKICA /

Vatrena Indira u žaru plesa podigla nogu i publici priuštila prizor koji neće tako brzo zaboraviti

Image
A SUKNJA SAMO OD TRAKICA /

Vatrena Indira u žaru plesa podigla nogu i publici priuštila prizor koji neće tako brzo zaboraviti

Socijalna radnica u prijavi je navela da je Severini pokušala objasniti da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene obitelji. "Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je*em vam majku svima, ovo je zaje*ancija, zaje*avate me već devet godina i sad je dosta", navela je socijalna radnica navodne Severinine riječi, što navodno Severinu nije spriječilo da nastavi s vrijeđanjem i ostalih djelatnika Centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svađa je kulminirala

Naime, socijalna radnica u prijavi je navela da takav način komunikacije smatra verbalnim nasiljem. Severina je navodno izvrijeđala socijalnu radnicu nakon što se Centar za socijalnu skrb upleo u njenu svađu sa sestrom Marijanom koja živi u Beogradu. Njihova majka Ana, koja je imala zdravstvenih problema, sve više vremena provodi sa Severinom u njenom domu na zagrebačkom Kozjaku.

Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Sevkina sestra Marijana povjerila se bližnjima da nikako ne može uspostaviti kontakt s majkom, a žalila se i da telefonski razgovori s njom ne prolaze bez problema zbog pjevačice.

Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo