BEZ DLAKE NA JEZIKU

SEVERINA IMA VAŽNU PORUKU ZA HEJTERE: ‘Tako ih stalno zasipamo i izlažemo javnoj sramoti’

Redatelj Predrag Ličina, koji je radio na spotu, nedavno je izrazio želju i za kampanjom ‘Gej Sloveni’

Pjevačica Severina Kojić nedavno je glumila u videospotu “Hejt SLOVEni, još ste živi?” koji je dio kapanje protiv govora mržnje magazina Buka. Ona je u razgovoru za Nova.rs otkrila bi li sudjelovala u kampanji “Gej Sloveni”.

SEVERINA NAKON 17 GODINA PROGOVORILA O VIDEU S JAHTE: ‘Tad nisam šest mjeseci izašla iz kuće’

Također, Severina je kazala kako je nakon prikazivanja spota “Hejt SLOVEni, još ste živi?” dobila više pozitivnih nego hejterskih komentara.

“Puno je više pozitivnih komentara, ma gotovo 98 posto su pozitivni na mojim kanalima. Hejteri nisu baš hrabri ljudi. Najviše se vole sakrivati pod izmišljenim profilima ili kao anonimni komentatori pod vijesti u medijima. Svejedno, izgleda da su se malo pritajili, stvarno ih nema puno ovih dana”.

‘Tiha većina su normalni ljudi’

Redatelj Predrag Ličina, koji je radio na spotu, nedavno je izrazio želju i za kampanjom “Gej Sloveni”, a Severina bi, kaže, rado i u tome sudjelovala.

“Sudjelovala sam na Prideu u Zagrebu, odnosno Povorci ponosa, prije mnogo godina. Bila sam i na večeri donatora Pridea. Jako bih se veselila ponovnoj suradnji s istom ekipom. Naravno, i na projektu ‘Gej Sloveni’. Zapravo, baš bi bilo dobro da svakih nekoliko mjeseci odradimo jedan ‘Hejt Sloveni’ spot na omiljene ciljeve hejtera. I tako ih stalno zasipamo i izlažemo javnoj sramoti i uz dobru šalu sprdamo”, rekla je.

‘JE** MI SE ŠTO ONI MISLE’: Severina pozirala u haljini s brutalnim prorezom, a svu pozornost su ukrale njezine čarape

“Ako hejtere nije opametio spot ‘Hejt SLOVEni, još ste živi?’, sigurno je pokazao da su tiha većina normalni ljudi kojima je dosta mržnje”, zaključila je Severina.

Povratak na Net.hr