SEVERINA NAKON 17 GODINA PROGOVORILA O VIDEU S JAHTE: / 'Tad nisam šest mjeseci izašla iz kuće'

Severina je kazala kako joj je iz početka bilo teško, no preživjela je i sada se smije na spomen tog videa

15.4.2021.
18:47
Instagram/Severina Kojić
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pjevačica Severina Kojić (48) u velikom intervjuu za srpski magazin Nedeljnik, između ostalog, progovorila je o seksualnom nasilju i zlostavljanju te o eksplicitnoj snimci s jahte iz 2004. godine.

Video je procurio u javnost ubrzo nakon što je snimljen, a Severina je tada bila s Milanom Lucićem. Ona je istaknula kako nije istina da je ona sama plasirala video u javnost u svrhu reklame.

"Nikad nisam tražila da moja intima izađe vani. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživjela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad mi nemaju što reći, onda mi spominju taj nesretni snimak s broda", kazala je Severna.

Nju su tada podržali majka i prijatelji.

Danas se smije na spomen tog videa

"Ali moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: 'Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze s moralom? 'Ko je to izmislija?' Peki me je tad nazvao da me nasmije i rekao: 'Pa ne možeš snimati sve u jednom kadru. Trebala si raskadrirati'. Arsen Dedić je pak krenuo telefonski razgovor na način: 'Kolegice, čujem da vam treba filmska glazba?'. Mater je bila najpreciznija, rekla je: 'Ajde, ćerce, jednom ćemo se tome smijat.' I smijemo se danas", ispričala je Severina.

Ona, kaže, šest mjeseci tada nije izašla iz kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ali tad nisam šest mjeseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti. Čitala sam da su i Mileni to spočitavali. Ali, kruha i igara… Pod rubriku 'Zabava i Show'", istaknula je.

Severina se nedavno s Goranom Bogdanom i Hristinom Popović pojavila u videu "Hejt Sloveni" koji je sastavni dio kampanje protiv govora mržnje. Kolegica koje su javno iznijela svoja iskustva seksualnog uznemiravanja itekako podržava.

"Velika je hrabrost i Milene Radulović, i Danijele Štajnfeld, i Merime Isaković. To je veliko olakšanje za sve žene. U Hrvatskoj je to pokrenulo lavinu na fakultetima, posebno na Akademiji dramskih umjetnosti. Nešto što je zapravo grozno, ali je otvorilo javni prostor koji o tome govori", rekla je Severina.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali