Play ponuda

PALE SU ZARUKE / Scott Disick joj nije dao ono što je uvijek sanjala, a sada gubi razum: 'On ludi. Zaista je loše, postat će mračno...'

Image
Foto: Instagram/letthelordbewithyou, kourtneykardash

Nakon što je svijetom odjeknula vijest o zarukama Kourtney Kardashian i Travisa Bakera, njezin bivši Scott Disick nije oduševljen načinom na koji su stvari krenule

19.10.2021.
13:09
Instagram/letthelordbewithyou, kourtneykardash
Play ponuda

"Scott trenutno gubi glavu jer se Kourtney zaručila. Smatra da je zaslužio neku vrstu upozorenja oko zaruka", rekao je izvor blizak influenceru Scottu Disicku za Hollywood Life.

"Ovo je ono što je Kourtney željela cijeli život i to je ono što joj je Scott odbio dati. Sada se mora zauvijek nositi s posljedicama svojim djela", nadodao je izvor. Scott Disick poznat je po vezama sa Sofijom Richie te Ameliom Hamlin.

Page Six piše kako Disick 'ludi radi zaruka' te da bi stvari mogle postati 'mračne'.

Image
PREKRASNA PROSIDBA /

Kourtney Kardashian se zaručila: Bubnjar benda Blink 182 se isprsio ogromnim dijamantom

Image
PREKRASNA PROSIDBA /

Kourtney Kardashian se zaručila: Bubnjar benda Blink 182 se isprsio ogromnim dijamantom

Kourtney i Scott imaju troje djece - Masona, Penelope i Reigna

Obje su tek u svojim ranim dvadesetima, no jedna drugu podržavaju, čak i nakon prekida sa Scottom. Sofia je sumnjala da veza Scotta i Amelia neće trajati vječno zbog nekih sličnih problema koje i sama iskusila dok su bili zajedno. Zapravo, Sofia je uvjerena da Scott nikada nije potpuno prebolio majku svoje djece.

Kourtney Kardashian rekla je zauvijek "da" dečku Travisu Bakeru. Bubnjar benda Blink 182 postavio je pitanje "Hoćeš li se udati za mene?" u nedjelju u hotelu Rosewood Miramar u Montecitu u Kaliforniji. U vezi su bili manje od godinu dana. Kourtney je slike raskošne prosidbe podijelila na Instagramu s natpisom "zauvijek", dok su se grlili okruženi crvenim ružama. Njoj će to biti prvi, njemu treći brak.

Play ponuda
Play ponuda