PROGOVORILA

‘POSTOJE STVARI KOJE ČUVATE ZA SEBE’: Priscilla Presley otkrila zašto je ostavila slavnog Elvisa

Prilikom gostovanja u talk showu ‘Loose Women’, Priscilla Presley progovorila je o braku s Elvisom, ali i otkrila kako su se upoznali dok su bili tinejdžeri.

Priscilla Presley upoznala je megapopularnog Elvisa kad joj je bilo samo 14 godina. On je služio u američkoj vojsci u Zapadnoj Njemačkoj u isto vrijeme kad i njezin otac, američki vojni časnik. Elvis je bio 10 godina stariji od Priscille i već je bio međunarodno poznata rock zvijezda.

Vjenčali su se kad je ona napunila 21 godinu te su se preselili u njegovu kuću u Memphisu.

IZGLEDA KAO FRANKENSTEIN: Bivša supruga Elvisa Presleyja šokirala sve svojim izgledom

“Preselili smo se u Graceland gdje je on već imao svoj uski krug ljudi. Naravno da su me prihvatili, ali nikada nisam to shvatila. Mi nismo išli van. On nije volio jesti u restoranima jer bi ga ljudi stalno fotografirali, a nije želio da ga se fotografira dok stavlja vilicu u usta”, otkrila je Priscilla i dodala: “Doslovno smo živjeli u nekom balonu.”

Tijekom njihovog šestogodišnjeg braka, Priscilla je uspjela održati i određenu dozu ‘mistike’ u njihovoj vezi. Naime, priznala je da je Elvis nikada nije vidio bez šminke ili dok se spremala i uljepšavala.

“Postoje stvari koje čuvate za sebe. Nikada me nije želio vidjeti dok se oblačim i spremam. Samo ga je zanimao rezultat”, otkriva.

Iako je priznala da je Elvis bio ljubav njezina života, Priscilla je otkrila i da je izgubila sebe živeći ‘njegov život’ – gledala je filmove koje je on želio gledati, slušala je glazbu koju je on volio, posjećivali su mjesta koje je on želio vidjeti. Nije proživjela svoje tinejdžerske godine poput drugih ‘normalnih djevojaka’, a na kraju je odlučila ostaviti Elvisa jer je “imala potrebu saznati kakav je uistinu stvarni svijet.”

Povratak na Net.hr