POPOVIĆ TUŽI SEVERININOG MUŽA: / Želi da Igor plati za objavljivanje fotografija malog Aleksandra

Bivši Severinin partner i otac njezinog sina je zaprijetio njenom mužu, Igoru Kojiću, novčanom kaznom za svaku fotografiju malenog Aleksandra koju objavi na internetu.

13.8.2016.
10:41
Instagram/Severina Kojić
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Milan Popović je ponovno tužio Igora Kojića i to zbog fotografija malenog Aleksandra koje je objavio na društvenim mrežama.

Kako piše portal 24 sata, Popović je na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu podnio Prijedlog za donošenje privremene mjere.

Njome želi zabraniti Kojiću da objavljuje fotografije njegovog i Severininog djeteta na Facebooku i Instagramu. Ako bi Igor prekršio tu mjeru, dobio bi novčanu kaznu u iznosu od 5000 kuna za svaku fotografiju koju objavi.

Boji se za sina

Milan je već rekao Severini i Igoru da ne želi da objavljuju Aleksandrove fotografije, no kako su se oglušili, tako je podigao tužbu.

Srpski 'kralj bakra' smatra da će na taj način zaštititi svog sina od pretjeranog medijskog eksponiranja zbog kojeg bi dječak mogao postati mamac za pedofile, otmičare i ucjenjivače.

Popović je dosad pokrenuo 25 sudskih postupaka. Osim protiv Severine i Igora, tužio je Igorova oca Dragana Kojića Kebu jer ga je navodno u svom automobilu vozio nevezanog i bez dječje sjedalice. Tužio je i Severinina menadžera Tomicu Petrovića za klevetu, te nećakinju pjevačice, Miju Popović.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali