Play ponuda

ANTE GOTOVAC NAKON IZLASKA IZ KOMUNE ODSELIO U BEOGRAD: / 'Našao sam i posao, dat ću sve od sebe da uspijem'

Image
Foto: PIXSELL, Goran Jakus/PIXSELL

Ante Gotovac tako je nakon izlaska iz komune okrenuo novu životnu stranicu.

20.4.2016.
9:26
PIXSELL, Goran Jakus/PIXSELL
Play ponuda

Nakon što ga je previše zabave i tulumarenja skoro došlo glave, poduzetnik Ante Gotovac našao si je novi posao i odselio u Beograd.

Image
VRATIO SE: /

Ante Gotovac napustio komunu, kaže da se liječio od ljubavi, a ne ovisnosti

Image
VRATIO SE: /

Ante Gotovac napustio komunu, kaže da se liječio od ljubavi, a ne ovisnosti

shimmer fallback
shimmer fallback

"To je meni bila duže vrijeme želja i eto uspjele su se poklopiti karte tako da mi se pružila prilika i evo dat ću sve od sebe da moj boravak u Beogradu uspije", rekao je Ante.

Čini se da je na dobrom putu da se to i ostvari - već ima novi posao.

"Došao sam u principu u Beograd namjenski, vezano uz organizaciju i promociju marketinga na restoranu brodu Sava", dodaje Gotovac.

Antin je posao organizirati događanja na splavi i dovesti hrvatske turiste. To ne bi trebao biti problem jer Hrvati su, kaže, ludi za beogradskim noćnim životom i djevojkama.

Prije ovog odlaska samo je jednom bio u Beogradu. Još daleke 88-te.

shimmer fallback
shimmer fallback

Šest mjeseci u komuni, barem prema ovome kako sada daje intervjue, itekako je napravilo svoje. Svima bi nam to dobro došlo, kaže.

"Moram priznati da je to bilo vrlo dobro iskustvo koje bi svakom preporučio. Ja sam stvarno živio 300 na sat cijeli život to moram priznat. Treba svakom od nas malo da se spusti na zemlju.

Je li si ovim preseljenjem napravio dobro ili se zafrknuo u procjeni, tek ostaje vidjeti. Ali da će se Ante ovdje uklopiti - u to nimalo ne sumnjamo.

Nadamo se samo da ga posao koji je vezan za buran noćni život neće ponovno odvesti na tamnu stranu.

"Moj život je općenito bio vrlo buran i u Hrvatskoj pa sam zadnjih par mjeseci, zadnju koju godinu sam malo usporio. Potrudit ću se, dat ću sve od sebe da ipak malo ne odlutam previše, što drugo da kažem", zaključuje biznismen Ante.

Play ponuda
Play ponuda