OSTAVLJA BEZ TEKSTA / Pecina Silvia se skinula u badić i pohvalila brutalnim trbušnjacima, u komentarima joj se odmah javio voljeni

Image
Foto: Instagram

Silvia Dvornik je na trenutak 'srušila' Instagram pozirajući pored bazena u minijaturnom kupaćem kostimu

28.3.2023.
19:17
Instagram

Pjevačica Silvia Dvornik na Instagramu je objavila novu fotografiju u bikiniju i oduševila pratitelje svojom fit linijom.

'Uvijek lijepa'

Silvia je zauzela manekensku pozu pored bazena u minijaturnom bikiniju bež boje. Iza nje su se u pozadini nazirale palme. Silvia je ovom fotografijom poručila da je spremna za ljeto.

Djevojka Marka Pecotića Pece pokazala je svoju vitku figuru i isklesane trbušne mišiće, koje su brojni pohvalili u komentarima.

"Uvijek lijepa", "Zgodna", "Top", samo su neki od komentara, a Silviji se javio i dečko Marko, koji joj je ostavio emotikone crvenih srca.

Image
UPS, JESU LI UOPĆE SKUŽILI? /

Peco i Silvia Dvornik uhvaćeni nespremni: Procurile fotke kojima se nisu nadali, a na njihovim profilima događa se nešto zanimljivo

Image
UPS, JESU LI UOPĆE SKUŽILI? /

Peco i Silvia Dvornik uhvaćeni nespremni: Procurile fotke kojima se nisu nadali, a na njihovim profilima događa se nešto zanimljivo

Podsjetimo, Silviju je javnost upoznala nakon što je njezin sadašnji dečko Marko objavio da se razvodi od supruge Irene nakon 17 godina braka jer se zaljubio u Silviju.

Naime, ta vijest je odjeknula poput bombe, a Marko i Silvia postali su preko noći najpoznatiji hrvatski preljubnici. Pratio se svaki njihov korak, a osuda javnosti bila je toliko snažna da su ubrzo nakon potvrde ljubavne veze oboje izbrisali svoje profile na Instagramu.

I taman kada se cijela fama oko novog para stišala, fotografi su uhvatili njihov intiman trenutak - dok su zajedno uživali na splitskoj rivi. S golupčićima je bio njihov pas, a osmijehe nisu skidali s lica. Čini se kao da nisu bili ni svjesni da su u kadru.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent