Pala je na samo 36 kilograma i povraćala sedam puta dnevno

shimmer fallback

Uz neprestano prisustvo kamera i stalni pritisak medija, slavne su osobe često pod velikim pritiskom da ostanu mršave.

7.1.2014.
11:14
Play logo

Mary-Kate Olsen Glumica i dizajnerica Mary-Kate Olsen je iz tinejdžerske zvijezde izrasla u privlačnu milijunašicu, no neprestana izloženost očima javnosti dovela ju je do poremećaja u prehrani. Godine 2004. težina njezina tijela pala je do te mjere da se Mary prijavila u kliniku za rehabilitaciju. Iako nikada nije službeno potvrdila od kojeg je poremećaja patila, bliski izvori tvrdili su da je Mary patila od anoreksije.

Demi Lovato Činilo se da bivša zvijezda Disneyjevih filmova, glumica Demi Lovato ima sve u životu, no njezino je djetinjstvo bila prava noćna mora. U jednom je intervjuu za modni časopis otkrila strašnu istinu da je u dobi od osam godina bila zlostavljana. Naime, zli su je jezici u to vrijeme prozivali da je debela, pa se počela izgladnjivati. Sve do 2010. godine, kad je napunila 18 godina, borila se s bulimijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lindsay Lohan Popularna plavuša Lindsay Lohan nekad je bila iskrena mlada djevojka koja je radila u Hollywoodu, ali su je buran život i karijera koja se dizala vrtoglavom brzinom odveli u ponor. Problemi u obitelji, kao i pritisak medija natjerali su premladu Lohanicu da posegne za drogama, a često se i izgladnjivala. Ubrzo je razvila jedan od opasnijih poremećaja u prehrani – bulimiju, te je završila u bolnici. Unatoč brojnim pokušajima odvikavanja i boravcima u klinikama za rehabilitaciju, nažalost, Lohan se još uvijek bori s kilažom i prehranim navikama.

Katharine McPheeReality zvijezda Američkog idola, Katherine McPhee otkrila je da je u dobi od samo 17 godina oboljela od teškog oblika bulimije. U to doba bila je u tako teškom stanju da je povraćala čak sedam puta dnevno. Kad je prošla na audiciji u showu Američki idol, odlučila je potražiti pomoć kako bi joj glas bio u boljem stanju za natjecanje.

Jessica Alba Iako je nekoliko puta bila proglašena najljepšom ženom svijeta, čini se da Jessica Alba svoje vitko tijelo i liniju na kojoj joj svi zavide održava izgladnjivanjem. Naime, Alba navodno mrzi vježbati, ali je u isto vrijeme opsjednuta kilogramima. Iz tog razloga ova je slavna glumica razvila anoreksiju, koja se primirila za vrijeme trudnoće, no nakon porođaja, glumica se opet morala uhvatiti ukoštac s tim opakim poremećajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nicole Polizzi Snooki Snooki uglavnom svi znaju kao punašnu zvijezdu iz reality showa Jersey Shore, no nije uvijek izgledala tako. Naime, kad je pohađala srednju školu, Nicole Polizzi jedva da je išta jela te je težila nevjerojatnih 36 kilograma! Srećom, njezini roditelji i profesorica u školi pomogli su joj da uspješno pobijedi anoreksiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lucy Hale Zvijezda serije Slatke male lažljivice, glumica Lucy Hale priznala je da se na početku karijere borila s anoreksijom. U to vrijeme znala je po nekoliko dana ne jesti ništa, no, srećom, s vremenom se uspjela riješiti tog groznog poremećaja. I dan-danas Hale je veoma vitka, pa je teško uopće zamisliti kako je prije izgledala.

Kate Beckinsale Glumica Kate Beckinsaleu dobi od samo 15 godina pala je u teške probleme s anoreksijom. Ova je ljepotica tada težila samo 31 kilogram! Veliki problemi u obitelji Kate su natjerali u ponor anoreksije, koju je uspjela pobijediti nakon nekoliko dugih terapija. Kate se danas zdravo hrani i trenira, te se može pohvaliti jednim od najboljih tijela u Hollywoodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Ashlee Simpson Pop-zvijezda Ashlee Simpson priznala je da se kao dijete borila s anoreksijom te da više nema problema s tim poremećajem. Međutim, kako je Ashlee posljednjih godina sve mršavija, ponovno se počelo šuškati da se počela izgladnjivati.

Nicole Scherzinger Frontmenica popularnog benda Pussycat Dolls Nicole Scherzinger nedavno je otkrila da je 2003. godine, kad se pridružila grupi, počela patiti od bulimije. Kako kaže, često je znala povraćati u garderobi kako bi izgledala što mršavije u uskim kostimima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo