OVAKO JE PRINCEZA DIANA IZGLEDALA KAO DJEVOJČICA: / Njezin brat dirnuo javnost rijetkom fotografijom iz djetinjstva

Charles je s pratiteljima na društvenim mrežama podijelio dirljivu uspomenu

10.11.2020.
10:59
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Charles Spencer, brat princeze Diane, na Twitter je objavio rijetku fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira sa starijom sestrom. Objava je prikupila skoro 3.000 lajkova i dirnula mnoge.

"Ovo me jako rastužilo", "Draga uspomena... Bio sam vratar kad je jednom došla u kazalište London Palladium. U jednom kratkom trenutku me pogledala i nasmiješila se i čak i sada mislim koliko je rečeno u tom trenu", "Prekrasno, ljubav između brata i sestre je neprocjenjiva", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije.

Charles je u rujnu za Daily Mail ispričao da su se njihovi roditelji John Spencer i Frances Shand Kydd razveli 1969. godine, a majka se iselila iz zajedničkog doma. Ostavila je njihovog oca zbog bogataša Petera Shanda Kydda. John je dobio skrbništvo nad djecom. Diana nije razgovarala s majkom do svoje smrti 1997. godine. "Dok se pakirala, naša je majka Diani obećala da će se vratiti kako bi ju vidjela. Ona ju je čekala na pragu ulaznih vrata, no nikada nije došla", ispričao je Charles.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali