SLIJEDI TUŽBA / Čoliću nestalo 20.000 eura iz sefa, a njegova kći Una zaprijetila srpskim medijima: 'Sad je stvarno dosta'

Image
Foto: Pixsell/Grgo Jelavic/Instagram

Srpski mediji su objavili kako je Čolićeva kćerka Una uzela novac iz pjevačevog sefa, nakon čega je ona na Instagramu odradila paljbu po medijima i prijetila im tužbom

20.6.2022.
19:02
Pixsell/Grgo Jelavic/Instagram
Play logo

Legendarnom pjevaču Zdravku Čoliću (71) iz sefa je nestalo oko 20.000 eura, a kako piše Kurir, novac je uzela njegova kći Una (19) kako bi s dečkom kupila automobil. Nakon što je srpski medij objavio tu vijest, o svemu tome na Instagramu se očitovala Una.

Una oplela po medijima

"E sada je stvarno dosta! Ovakve laži neću tolerirati. Kako vas nije sram ovako ugrožavati mene i moju obitelj? Sramite se, za ovo slijedi tužba", poručila je Una na svom Instagram storyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Naime, prema pisanju srpskih medija, pjevač je prije nekoliko mjeseci primijetio da mu nedostaje poveća svota novca te je odmah pozvao policiju, koja je odmah stigla u njegovu kuću. Kako prenose, njegova supruga Aleksandra zabrinula se zbog krađe, ali i zbog sigurnosti obitelji.

Da stvar postane kompliciranija, Kurir.rs je objavio da je novac, bez očeva znanja, uzela kćerka Una koja je htjela s dečkom kupiti automobil. A onda je navodno Una dotrčala u obiteljsku vilu i sve priznala majci Aleksandri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Una je navodno ispričala što se dogodilo te se ispričala roditeljima zbog onog što im je priredila te što su morali zvati policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se i Čola

"Na ovaj način obitelji je nanesena nemjerljiva šteta, a ovim putem obraćamo vam se kako bismo zaustavili širenje lažnih vijesti i kako bismo apelirali na sve medije da ne sudjeluju u kreiranju netočnih informacija, koje u prvi plan stavljaju nezaštićene pojedince i osobe koje nisu javne ličnosti, što je u ovom slučaju kćerka Zdravka Čolića. Ovim putem ističemo da je vijest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolić apsolutna laž. Svi mediji koji su prenijeli vijesti bez prethodne provjere bit će sankcionirani svim raspoloživim pravnim sredstvima", stoji u javnom priopćenju Čolinog tima, prenosi Blic.rs.

Play logo

"Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao s medijima, ipak kada je obitelj u pitanju mora se poštovati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse. Plasirajući lažne informacije novinari su sigurno povećali čitanost portala, ali su nanijeli nemjerljivu štetu obitelji Čolić i obmanuli javnost Srbije i zemalja regije", dodali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo