Jelena Karleuša na Instagramu je objavila video s cijepljenja koji je emitiran u jutarnjem programu Prve TV.

Popularna pjevačica jučer se cijepila protiv covida-19 u Beogradu, a njezin dolazak na punkt u trgovačkom centru Ušće pratili su brojni srpski mediji i fotoreporteri.

KARLEUŠA SE CIJEPILA, ALI PAZITE U ČEMU! Ispod uske haljine nije obukla grudnjak - dogodilo se ono neizbježno

Jelena je na cijepljenje došla u "svome stilu", u uskoj bijeloj haljini, Versace sandalama i s Bottega Veneta torbom čija je cijena oko 22.000 kuna. Budući da ispod haljine nije odjenula grudnjak, preko odjeće su joj se nazirale bradavice.

Nakon cijepljenja oglasila se na Instagramu

Voditeljicu je zanimalo želi li cijepljenjem poručiti da uskoro slijedi njezin koncert.

"Nadam se da se priprema normalizacija života svih nas, a koncert je najmanje bitan, vjerujte mi", odgovorila je Karleuša pod blicevima fotoreportera.

"Ja sam društveno odgovorna osoba zbog naših zdravstvenih radnika. Odlučila sam iskoristiti svoju javnu funkciju i popularnost", dodala je.

Nakon cijepljenja oglasila se na Instagramu.

"U znak poštovanja prema zdravstvenim radnicima koji više od godinu dana spašavaju živote oboljelima od covida, u znak poštovanja prema preminulima i njihovim obiteljima, u znak poštovanja prema trudnicama koje gube živote i djeci koja sve više obolijevaju - cijepila sam se! Da se planet vrati normalnom životu - cijepila sam se jer vjerujem da je to put rješenja. Cjepivo nema i ne smije imati političku konotaciju", poručila je.

Inače, pjevačica već neko vrijeme na svom Instagramu promovira kampanju "Ja sam se cijepio, cijepi se i ti".