KĆI I NEĆAKINJA UZ ALECA / Hailey Bieber shrvana tragedijom, Ireland Baldwin podivljala na Instagramu: 'Izgubite moj broj, ne zovite nikad više!'

Image
Foto: Instagram

Nakon Aleca Baldwina, o jučerašnjoj tragediji na filmskom setu oglasile su njegova kći Ireland te nećakinja Hailey Bieber

23.10.2021.
15:53
Instagram
Play logo

Alec Baldwin odmah se oglasio na Twitteru poslije stravične nesreće u kojoj je nehotice ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu na setu filma "Rust" u Novom Meksiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema riječi kojima bih mogao izraziti šok i tugu nakon tragične nesreće u kojoj je život izgubila Halyna Hutchins, supruga, majka i naša cijenjena kolegica. Surađujem s policijom kako bismo utvrdili kako se točno ova tragedija dogodila. U kontaktu sam s njezinim suprugom te sam mu ponudio podršku", napisao je Baldwin.

Kći bijesna na novinare

Na društvenim mrežama brzo se javila i njegova kći, poznata manekenka Ireland Baldwin (25), ali ona nije skrivala bijes zbog ponašanja novinara nakon velike tragedije.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Svim novinarima koji su me pokušali kontaktirati danas želim poručiti da su bezosjećajni. Svatko tko je dobio moj broj, molim vas izgubite ga i nemojte me više nikad kontaktirati", napisala je Ireland na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POZIV OD KOJEG JE HOLLYWOOD ZANIJEMIO /

Nakon ubojstva na setu, jeziv 'voicemail' Aleca Baldwina kćerkici (11) ponovno u fokusu: Nakon užasne tirade, mala je psihički devastirana

U narednom storyju iskazala je podršku obitelji Hutchins te napisala kako se nada da će Joel Souza ubrzo ozdraviti. "Voljela bih da oca mogu čvrsto zagrliti danas", zaključila je manekenka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Nećakinja šalje podršku

Najzad se javnosti obratila i nećakinja slavnoga glumca Hailey Bieber (24).

shimmer fallback
shimmer fallback

"Šaljem svu svoju ljubav obitelji Halyne Hutchins. Ovo je zaista nevjerojatna i strašna tragedija. Moje misli su također s Joelom Souzom i nadam se da će se brzo oporaviti. Srce mi se slama zbog svih koji su uljučeni", napisala je na Instagram storyju kći Alecova brata, glumca Stephena Baldwina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo