ELITNI RAZVRAT

SAMO JEDNA NOĆ KOŠTA 13.000 KUNA: Zavirite u luksuzni seks-klub u koji dolaze orgijati najveće holivudske zvijezde

Želite li zaviriti u jedan od najekskluzivnijih elitnih seks-klubova, morat ćete izdvojiti 1500 funti odnosno vrtoglavih 13.000 kuna – i to je cijena samo za jednu noć.

Klub Snctm u Los Angelesu jedan je od najekskluzivnijih seks-klubova za bogate i slavne. Članovi moraju sklopiti krvnu zakletvu kako bi se pridružili klubu, a plaćaju čak 60.000 funti godišnje kako bi neograničeno uživali u elitnim orgijama.

Ovaj seks-klub sada je otvorio svoja vrata pa ga možete isprobati za 13.000 kuna, što je cijena za jednu noć. Cijena za muškarce je niža ako dovedu partnericu, a ženama je ulaz besplatan, s tim da ih se prije provjeri.

Novinarka New York Posta Heather Hauswirth dobila je priliku iz prve ruke vidjeti kako izgledaju zabave u Snctmu. Bila je jedna od 99 gostiju koji su gledali dvije predstave: seks u troje i seksi show s gutačima vatre.

“Oko nas su hodale uglavnom žene – modeli, mlade profesionalke, glumice i asistentice u izazovnom donjem rublju i plijenile pozornost starijih muškaraca u odijelima”, opisala je Heather.

Osim djevojaka u koži i čipki, mogu se naći i one odjevene u životinje pa je jedna na licu imala masku svinjskog rila i ušiju.

“Muškarac koji je sam sebe zvao Bunnyman i nosio crnu kožnatu masku i uši zeca pokazivao je prisutnima različite japanske tehnike vezivanja na uzbuđenim ženama koje su sjedile na baršunastoj zlatnoj stolici”, opisala je Hauswirth i dodala kako gosti mogu slobodno razgovarati i flertovati, ali i nešto više, ako to požele.

“U jednom trenutku dala sam kompliment prsatoj plavuši koja je nosila crne satenske gaćice i nije imala cipele. ‘Jesu li prave?’, upitala sam je diveći se njenim grudima, a ona je odgovorila kako su ‘iz Francuske’. Kasnije te večeri gledala sam je kako oralno zadovoljava mladu plavušu s umjetnim trepavicama na srebrnom kauču. Kada je završila, pitala sam je dolazi li tamo često”, ispričala je novinarka.

Djevojka joj je rekla da je bila već nekoliko puta.

snctm

“Ja sam lezbijka… stoga je ovo što se mene tiče sjajno”, rekla je djevojka, dodavši kako je muškarci redovito nagovaraju da se seksa s njihovim ženama.

Osnivač Snctma je Damon Lawner, 45-godišnji otac dvoje djece. U veljači 2013. osnovao je klub, a cilj mu je pružiti ljudima “da istraže svoje primarne potrebe”.

Ni Lawner ni njegovi zaposlenici ne sudjeluju u seksu.

“Uživam biti voajer”, priznaje vlasnik kluba u kojem se nerijetko mogu naći poznata i slavna lica: holivudski glumci, pjevači, dobitnici Grammyja…

Jednom mjesečno održava se zabava pod maskama na koju redovito dolaze najveće zvijezde.

Glumica Gwyneth Paltrow je na svom blogu Goop reklamirala ove zabave, a mediji pišu kako je i sama sudjelovala u luksuznim seks-zabavama. Navodno je sam Damon potvrdio da je dolazila u njegov klub sa svojim partnerom, redateljem i producentom Bradom Falchukom.

Povratak na Net.hr