Play ponuda

NIVES HRABRIJA NO IKAD / Minimalistički bikini koji pokriva samo najnužnije imao je težak zadatak: Je li izdržao do kraja?

Image
Foto: Instagram

Tigrasti uzorak i minimalno tkanine savršeno je uokvirio njezino raskošno tijelo, a većina komentara ispod fotke spada u 18+ kategoriju

24.7.2021.
11:07
Instagram
Play ponuda

Nives Celzijus (39) uživa u ljetnim radostima na moru. Ako je suditi prema njezinim objavama na Instagramu, atraktivna pjevačica za svaki je dan pripremila novi kupaći kostim.

Znate li one bikinije čiji je gornji dio toliko malen da gotovo pušta grudi na slobodu? E, ima Nives i takav! A s obzirom na to da je ona i više nego obdarena u tom dijelu, prizor je nevjerojatno vatren.

shimmer fallback
shimmer fallback

Nazire se i škakljiva tetovaža

Tigrasti uzorak i minimalno tkanine savršeno je uokvirio njezino raskošno tijelo. Spomenuli smo gornji dio, ali nije ni donji puno više pokrio. Gaćice koje drže tek dvije tanke trakice toliko su plitke da se Nives vidjela i ona poznata tetovaža na intimnom dijelu.

Netko je u komentarima ispod fotografije upitao: "Kad će novine objaviti šta piše na ovom tattoo?", pa evo, da vam odagnamo svaku sumnju: "La propiedad de Dino" ili po naški: "Dinino vlasništvo". Naravno, tetovažu je pjevačica napravila dok je bila u braku s bivšim nogometašem Dinom Drpićem.

Inače, komentari na ovu izazovnu fotografiju s plaže u većinskom su dijelu neprikladne da ih uopće prenosimo. Ukratko, mnogim je frajerima proradila mašta pa su prešli granicu dobrog ukusa, no bilo je i onih koji su joj pristojno poručili da im je jako lijepa.

Play ponuda
Play ponuda